Proiectele pentre case mici se pot face si cu bani putini

posted in: Casa si Gradina | 0

Imi doresc o casa pe pamant, o casa cu gradina si curte, imi doresc o casa in care sa nu ma cert cu vecinii, cu seful de scara sau de bloc, o casa unde sa pot aseza in curte ce am nevoie, o masuta, cateva scaune si sa ma bucur de fiecare raza de soare, atunci cand iese din nori.

Imi doresc o casa mica, nu am nevoie de ceva extrem de mare ci doar de un parter cu sufragerie si o bucatarie, iar la etaj doua camere in care copiii mei intotdeauna sa isi poata gasi cateva momente de respiro, la nevoie.

Proiectele pentru astfel de case mici nu sunt intotdeauna foarte scumpe, depinde ce fel de companie le realizeaza. Am cunoscut cativa ingineri, pentru ca si eu sunt la randul meu inginer, doar ca nu constructor, oameni cu multa experienta si cu o minte absolut stralucitoare, oameni care au realizat proiecte pentru case mici in cateva saptamani. In mod normal ar dura cateva luni ca un astfel de proiect sa iasa la lumina, insa ei, pentru ca stiu ce inseamna munca in echipa, au terminat totul in mai putin timp. Si pretul pe care ei il au la astfel de proiecte nu este deloc unul piperat. Ei isi impart taskurile intre ei, la fel si banii la sfarsit, daca totul iese bine si clientul este multumit.

Proiecte pentru case mici, o migala frumoasa

Stiu cam ce inseamna un proiect pentru o casa. Cu atat mai mult un proiect pentru case mici , unde acelasi volum de bunuri, mobilier, decoratiuni, ar trebui sa intre si sa fie si in ordine, daca se poate. A face in asa fel incat sa faci sa intre o familie numeroasa cu tot ce au agonisit, intr-o casa micuta, este intr-adevar o munca interesanta si grea.

Trebuie sa fii foarte atent la detalii, sa pretuiesti si sa folosesti fiecare coltisor al viitoarei case, sa faci in asa fel incat sa nu dea unii peste altii prea mult. Proiectele pentru case mici sunt migaloase, grele, dar frumoase. Acesti ingineri despre care povesteam sunt experti in ceea ce fac.

Lucreaza pe aceasta nisa de aproape douazeci de ani. Mi-as lasa toti prietenii pe mana lor daca ar veni vorba de proiecte pentru case mici.

Proiectul pentru case mici un dar pentru viitoarea familie

Am un var care tocmai s-a casatorit si evident isi doreste sa se mute in casa noua, cu frumoasa lui sotie. Numai ca au terenul, insa nu au nicio idee de casa. Tot ce stiu ei e ca vor o casa mica. Evident ca primul lucru la care m-am gandit a fost sa le fa cunostinta cu inginerii ce realizau proiecte pentru case mici. Nu mi-a parut deloc rau! Nu m-au dezamagit, nici pe mine, si nici pe varul meu.

A fost cadoul nostru pentru nunta lor. Le-am platit noi proiectul. A fost o bucurie maxima cand au vazut cat de frumoasa va arata casuta lor!
www.Crihan-Construct.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *