Promovarea unui site Part 2.

posted in: Optimizare SEO | 0

In articolul precendent Promovarea unui site Part 1 am definit fiecare termen folosit in actiunea de promovare web si optimizare SEO. In cea de-a doua parte, respectiv articolul acesta vom vedea ce metode putem folosi pentru a promova un site.

Pasul 1- Procesul de Optimizare SEO

Acest proces consta in optimizarea codului sursa si a continutului unui site web. Acest lucru se face prin adaugarea intre tagurile si ale fiecarei pagini in cazul site-urilor cu multiple pagini html a meta tagurilor TITLE, DESCRIPTION, KEYWORDS, acestea fiind cele mai importante pentru un site si spunandu-i motorului de cautare ce domeniu de activitate are siteul, ce va gasi pe el, pe ce se axeaza.

In cazul site-urilor pe wordpress, este de ajuns sa instalam pluginul ALL IN ONE SEO PACK care setat asa cum trebuie, va pune titluri diferite fiecarei pagini, descrieri diferite, cuvinte cheie diferite.

Optimizarea imaginilor se face dandu-le nume relevante, adica o imagine cu mos craciun nu se va numi DSC43w4.jpg ci se va numi mos craciun.jpg. Vom adauga fiecarei imagini tagu alt.

Pasul 2- Procesul de promovare WEB
Acest proces este unul complex si se realizeaza prin diferite metode.

Metoda 1- Inscrieri in directoare WEB
Putem inscrie site-ul in directoare web de linkuri sau articole. In directoarele de articole vom inscrie site-ul in maxim 25 pe zi, la fiecare 50 de directoare inscrise vom avea alta descriere, alt titlu, axate pe aceleasi cuvinte cheie dar unice.

La inscrierea in directoare de articole, vom inscrie un articol unic intr-un director, vom face alt articol si il vom inscrie in alt director. Adica 10 articole diferite si unice in 10 directoare de articole.

Metoda 2- Comentarii
Aceste comentarii se plaseaza pe bloguri dofollow, adica care permit inserarea unuei legaturi pe numele cu care comentezi. Aceste comentarii pentru a fi aprobate se fac pe subiectul articolu-lui.

Metoda 3- Achizitionarea de back-link-uri si advertoriale sau articole
Aceasta metoda consta in achizitionarea platita sau obtinerea gratuita de link-uri sau articole pe diferite site-uri pe aceasi nisa sau cat se poate pe o nisa apropiata.

Metoda 4- Organizarea de concursuri
Organizarea de concursuri cu premii, aduc vizitatori importani pe site si ii fidelizeaza.

Metoda 5- Retele SOCIALE

De la un timp cea mai buna metoda, consta in crearea de pagini pentru site pe diferite retele sociale precum facebook, twiter si altele, unde tot ce trebuie sa faci este sa fi cat se poate de activ, sa ceri pareri prietenilor facuti si sa faci lumea sa te urmareasca.

Pentru promovarea eficienta este indicata combinarea acestor pasi si metode, asta aducand vizitatori site-ului. Dar nu trebuie sa uitam ca un continut de calitate, face cat 10 campanii de promovare la un loc. Publica zilnic, sau saptamanal iar atunci cand publici, fao atractiv.

Pentru earticole.com,
Marinel Padurice

Follow mifotea:

http://directorsubmit.com/

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *