Proprietatile anticancerigene ale mineralului Zeolit

posted in: Nutritionism | 0

Zeolitul este un mineral folosit in medicina traditionala, atat de catre indieni, cat si de catre chinezi si rusi, de mii de ani, iar astazi proprietatile sale terapeutice sunt puse din nou in valoare, prin crearea unor suplimente nutritive pe baza de Zeolit.

Cu toate ca sunt recunoscute in special proprietatile sale detoxifiante, Zeolitul se remarca si prin calitatile anticancerigene, iar tipul de Zeolit utilizat in scopuri terapeutice este clinoptilolitul. Acesta s-a format in urma cu milioane de ani, prin contactul dintre lava fierbinte emisa de vulcani si apa marii.

In urma accidentului nuclear de la Cernobil, ce a fost cel mai mare accident nuclear care s-a petrecut vreodata, starea de sanatate a oamenilor a fost pusa in pericol, astfel incat emisiile de materii radioactive de la centrala atomica au fost mult mai puternice decat cele ale bombardamentului atomic de la Hiroshima.

Pentru a preveni imbolnavirile cu cancer si leucemie din randul oamenilor, s-au utilizat medicamente concepute pe baza de Zeolit, care au facut posibila eliminarea metalelor grele si a materialelor radioactive din organism. In acest fel, a fost prevenit cancerul, dar si leucemia.

De asemenea, in anii ’90, Sectia de Medicina Moleculara a Institutului „Ruder Boskovici” a incercat sa salveze 22 de caltelusi bolnavi de cancer, o mare parte a acestora se aflau in faza terminala, prin administrarea mineralului Zeolit. Acest mineral ramasese singura speranta de salvare a catelusilor.

In mod surprinzator, la 14 dintre catelusi tumorile au disparut, fiind astfel dovedita capacitatea mineralului Zeolit de a distruge celulele canceroase si de a stimula producerea de celule ale sistemului imunitar. Totodata, este cunoscuta proprietatea mineralului de a induce moartea programata a celulelor maligne si de a bloca receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Utilizarea mineralului Zeolit pentru a preveni afectiunile canceroase si cele tumorale s-a dovedit eficienta, astfel incat acesta elimina substantele cancerigene din organism si dispune de un efect imunostimulator, prin care sprijina organismul in eliminarea celulelor maligne. Zeolitul se poate administra atat intern, cat si extern, iar utilizarea sa interna este eficienta in ameliorarea mai multor forme de cancer ale pielii. Extern se utilizeaza prin aplicarea pe zonele afectate.

Exista cercetatori care sunt de parere ca Zeolitul poate sa activeze o gena din AND-ul celulei maligne, care declanseaza moartea programata a celulelor canceroase. Cu toate acestea, Zeolitul se poate administra pentru a preveni numeroase afectiuni, precum infectiile intestinale, constipatia si diareea, prin normalizarea tranzitului intestinal si sprijinirea organismului in lupta contra virozelor ce ataca tubul digestiv.

In ceea ce priveste disuria sau afectiunile renale, Zeolitul favorizeaza eliminarea acumularilor de uree din organism, care nu se va face pe cale renala si nu va solicita rinichii. Indicatiile terapeutice ale Zeolitului sunt numeroase, motiv pentru care poate fi utilizat pentru a ameliora diferite afectiuni, alaturi de cancer.

Fie ca doriti sa beneficiati de o detoxifiere corecta a organismului si sa preveniti aparitia anumitor afectiuni sau suferiti de o anumita afectiune si doriti sa contribuiti eficient la ameliorarea acesteia, Zeolitul este de un real folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.