Prosoape albe sau colorate?

posted in: Casa si Gradina | 0

In functie de designul si decorul din camera de baie, trebuie sa faci o alegere: prosoape albe sau colorate? Desigur, ambele au avantajele si dezavantajele lor, asa ca hai sa aruncam o privire asupra parerilor pro si contra, si sa decidem impreuna ce ti se potriveste mai bine.

Longevitate

Unul dintre lucrurile care sunt de luat considerare atunci cand alegem prosoape, este longevitatea acestora in functie de cat de des vor fi utilizate. Prosoapele albe arata clar mai curat si mai elegant. Cu toate acestea, dezavantajele evidente sunt ca luminozitatea lor se poate estompa in timp si petele vor fi greu de eliminat, mai ales daca sunt folosite de copii mici.

Prosoapele colorate se poarta mai bine. Acestea au tendinta de a dura mult mai mult atunci cand sunt supuse unor conditii mai aspre cu detergent lichid, in comparatie cu prosoape albe.” , a spus managerul siteului Marbis.ro .

Ingrijire

Desigur, ingrijirea prosopelor este, de asemenea, un element ce trebuie sa fie luat in considerare. Prosoape albe vor trebui sa fie spalate cu rufe albe, altfel le vei deteriora. Beneficiul prosoapelor colorate este faptul ca acestea pot fi plasate in orice spalare cu orice alte culori, si vor arata dupa aceea perfect. Ele sunt mai bune pentru familii, deoarece nu este nevoie sa iti faci griji cu privire la copii si mainile lor murdare care fac pete peste tot in casa.

Prosoapele albe pot fi readuse la stralucirea lor originala cu un pic de detergent puternic sau inalbitori. Poti sa vopsesti prosoape albe, in cazul in care s-au invechit, ca sa poti sa le prelungesti viata.

Designul

Albul este culoarea neutra, clasica. Cel mai mare beneficiu este ca, indiferent de ce schema de culori ai ales pentru bai, prosoapele albe se vor potrivi perfect. In schimb cele colorate pot limita, mai ales daca vrei o camera de baie in culori intraznete.

Desigur, aceste prosoape albe arata mult mai atractiv, estetice, curate si proaspate. Cum designul minimalist este destul de popular, prosoapele albe sunt o alegere contemporana potrivita. Acest lucru inseamna ca, desi ele pot fi greu de ingrijit, se vor potrivi cel mai bine schemelor de culori si tind sa fie preferate de toata lumea.

Decide cu privire la ce culoare de prosoape iti doresti si comanda online pentru toate dimensiunile. Camera ta de baie va arata mereu curat si proaspat daca alegi bine ce prosoape vei folosi. Internetul iti ofera o gama mare de magazine unde poti cumpara prosoape pe toate gusturile.

Sursa: Marbis.ro

Follow Marbis:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.