Protejeaza-ti ochii cu produse oftalmologice pe timpul verii

posted in: Sanatate | 0

Afla de ce si cum ne protejam ochii cu produse oftalmologice naturale pe timpul sezonuui estival.

Pentru ca sezonul estival ne expune nu doar pielea la diferite riscuri datorate razelor solare, este estrem de important sa avem grija si de sanatatea ochilor.

Unul dintre cele mai recomandate produse pentru igiena si ameliorarea sanatatii vizuale este un ceai oftalmic pe baza de plante. In magazinul www.hypericum-plant.ro gasesti aceste tipuri de ceaiuri oftalmice compuse din extracte naturale de silur, craita, afin, coacaz-negu si scorus de munte, albastrele si musetel, toate aceste plante au rol de a mari acuitatea vizuala si ameliorarea sensibilitatii ochilor, mai ales in sezonul estival cand obisnuim sa purtam ochelari de soare iar praful si bacteriile se ascund perfect in lentilele ochelarilor.

Acest ceai medicinal este recomandat si persoanelor care doresc sa isi mareasca acuitatea vizuala, persoanelor care desfasoara diferite activitati care le solicita vederea, cum este statul in fata calculatorului sau cititul pana noaptea tarziu.

Ceaiul mai este recomandat si ca adjuvant in vindecarea unor traumatisme ale ochilor care s-ar putea transforma rapid in boli, in tratamentul conjunctivitelor si inflamatiilor oculare, in afectiuni retiniene si in retinopatia diabetica.

Ceaiul se prepara ca orice alt tip de ceai prin infuzie, cu 1-2 doze la 200 ml de apa.
O cura cu astfel de ceai este bine a fi asociata cu o tinctura oftalmica sau capsule oftalmice compuse din extracte naturale, care imbunatatesc rezistenta capilarelor sangvine si scad permeabilitatea membranelor intercelulare contribuind la eliminarea edemelor din jurul ochilor, combatand si oboseala ochilor.

Descopera acum gama produselor oftalmologice pe baza de extracte naturale disponibile in oferta magazinului www.hypericum-plant.ro la un pret accesibil pentru orice buzunar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *