Rasfat nobiliar, intr-un castel-hotel din Baia Mare.

21/07/2016 | Autor: | Posted in Cazare

Baia Mare a devenit in ultimii ani un punct turistic, care a ridicat mult stacheta, abundand in atractii turistice si locuri de vizitat. Multumita cresterii economice a orasului si a inovarii, in Baia Mare poti petrece un week-end plin.

Daca vii prin Baia Mare ca turist sigur ai nevoie de cazare. Daca nu te tine un prieten sa stii ca avem multe pensiuni si hoteluri dupa preferinta.

Turistii au inceput sa caute in ultimii ani, experiente inedite atunci cand pleaca in vacanta. Vor sa treaca pragul acela clasic in care te cazezi la un hotel oarecare iar monotonia de acasa se instaleaza si aici daca nu stii ce sa faci si incotro sa o apuci.

Noi credem ca experientele placute trebuie sa porneasca chiar din camera hotelului unde esti cazat. Iar de acolo sa fii indrumat spre cele mai minunate locuri, atractii si activitati pe care le poti face in oras sau chiar la locul cu pricina.

Turistii nu se mai multumesc cu o camera impersonala si cu vesnica omletea pe care o primesc la micul dejun. Daca unii turisti prefera sporturile extreme, altii vor sa fie rasfatati asemeni nobililor pe vremuri.

Ce recomandam ? Cazare in castele si conace transformate in hoteluri sau hoteluri ce seamana cu un castel sau conac.

Hotel Baia Mare

Cautand cazare baia mare pe google, o sa dai de Hotel Castel Transilvania. Acest hotel de 4 si 3 stele iti ofera posibilitatea de petrece momente de neuitat intr-o atmosfera primitoare. O combinatie care imbina stilul nobiliar al castelelor transilvaniene cu confortul epocii moderne.

Castel Transilvania este un complex compus dintr-un hotel, restaurant, club, sala de conferinta, sali pentru evenimente, piscina, jacuzzi, sauna, etc.

O noapte de cazare aici, incepe de la pretul de 140lei daca alegi o camera single si urca pana la 380Lei pentru un apartament VIP, pret in care este inclus micul dejun si toate taxele aferente.

Mai multe detalii si preturi puteti vede aici

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 1 articole .In curand si alte noutati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?