Recomand Editura Crime Scene Press pentru iubitorii de carte bună

06/02/2017 | Autor: | Adaugat in categoria Literatura

Cartea tiparită pe hârtie nu este doar de domeniul trecutului, nu este istorie, acest lucru îl demonstrează și Editura Crime Scene Press prin volumele pe care le scoate de sub “teasc”, calde și nerăbdătoare să își întâlnească cititorii.

Într-o perioadă în care tinerii par să uite că educația pornește de la lucrul direct cu foile cărții și caietului, în care folosirea mijloacelor electronice primează de foarte multe ori ca mijloc de deconectare și de documentare, avem certitudinea că de la Crime Scene Press încă mai există speranța că ne întoarcem cu toții spre reala lectură, prin oferta bogată de material tipărit.

Ce ne mai oferă Editura Crime Scene Press?

Dacă aruncăm puțin ochii pe oferta Crime Scene Press, putem vedea că sunt volume ilustrative atât pentru literatura română cât și pentru cea universală. Autori precum Geoge Arion, Edgar Wallace, Stelian Turlea, VT Morogan, Oana Stoica-Mujea, Gyllian Flynn, Alain Berenboom, Ann Cleeves, sunt disponibili cu operele lor pe rafturile Crime Scene Press.
Cărți polițiste scrise bine, cu accente umoristice, cu note de mister și enigme greu de dezlegat vă pun mintea și imaginația la încercare într-un mod plăcut, în clipele dumneavoastră de relaxare.

„Atac în bibiotecă” de George Arion, la Editura Crime Scene Press

O carte scrisă de un autor român contemporan de cărți polițiste, pe care aș recomanda-o cu multă căldura este “Atac în bibliotecă”. Îmi amintesc faptul că am citit-o pentru prima dată în perioada liceului și am râs aproape continuu în timp ce citeam, surprins fiind de faptul că lectura era atât de fluidă și de naturală. Stilul, oralitatea, limbajul colocvial, situațiile neprevăzute m-au determinat să citesc în mod repetat această carte, chiar la intervale de timp diferite. Tocmai de aceea o recomand tuturor celor care doresc să se relaxeze prin lectura unei cărți interesante de la Crime Scene Press.

https://www.lacarte.ro/crime-scene-press

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 12 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Sanatate

Condițiile ideale pentru un implant dentar Fast & Fixed sunt o falcă complet edentuloasă, fără inflamații și chisturi în cavitatea bucală și un volum suficient de os al maxilarului. Însă, un pacient nu …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Cumparaturi

Jurnalul sau agenda este un accesoriu simplu, dar indispensabil pentru multe persoane. Poti cumpara jurnale si agende elegante din magazinul online Pravalia-cu-Surprize.ro. Jurnalele si agendele prezentate in sortimentul magazinului online, te uimesc …