Recupează-ți zâmbetul în doar o zi cu dinți ficși

17/05/2021 | Autor: | Posted in Stomatologie

Un zâmbet strălucitor nu ar trebui să fie un lux neprețuit. Prin urmare, este important pentru stomatologi să ofere cât mai multor pacienți posibilitatea de a avea dinți puternici și plăcuți din punct de vedere estetic. Cert este că conceptul de terapie cu dinți ficși este semnificativ mai rentabil decât tratamentul cu implant convenţional. Acest lucru se datorează standardizării abile a proceselor, precum și grupării eficiente a diferitelor etape ale terapiei. În plus, structura maxilarului necesară pentru implanturile convenționale, care este un factor major, este adesea omisă. De asemenea, costurile nu sunt de temut, din cauza ratei de succes ridicate și a duratei de viață aproape nelimitată a implanturilor.

Primul tău pas către dinți ficşi

Dacă ești interesat de un implant cu dinți ficși de la Dental Privilege, se începe mai întâi cu o consultație detaliată la cabinetul stomatologic. Aceasta include discuția detaliată în ceea ce privește posibilitățile unei implantări, informații generale și individuale despre implanturi cu medicul stomatolog, precum și crearea și propunerile de terapie individuală, inclusiv o prezentare precisă a costurilor.

Ideal pentru pacienții cu risc crescut

În trecut, implantarea era de obicei exclusă pentru pacienții cu osteoporoză, diabetici și fumători. Metoda cu dinți ficși oferă multora dintre acești pacienți, care au renunțat deja la speranță, șansa de a avea dinți ficși. Dentistul poate decide de la caz la caz, dacă pot fi utilizate implanturi imediate. Calitatea osoasă este verificată folosind proceduri de diagnostic detaliate și se face un prognostic individual al riscului.

Procedură nedureroasă

Deoarece implanturile, conectorii și protezele temporare sunt plasate într-o singură întâlnire, țesutul sensibil nu este afectat. Datorită tehnicii chirurgicale minim invazive, procedura este aproape nedureros și de asemenea, nu vei experimenta dureri nici după procedură.

Evitarea măririi maxilarului

Implanturile convenționale necesită suficient os, dar la pacienții cu pierderi severe de dinți, osul maxilarului a regresat deja. În astfel de cazuri, este necesar să se construiască maxilarul utilizând proceduri complexe înainte de implantare. Datorită designului special al implanturilor cu dinți ficși, substanța osoasă existentă este utilizată în mod optim, astfel încât, deseori se renunțe la mărirea maxilarului.

Longevitate

Primești o garanție de 15 până la 20 de ani pe ultimul rând de dinți, preponderent din ceramică totală. Cu o îngrijire bună, protezele dentare vor dura toată viața. Îngrijirea atentă a implanturilor este o condiție prealabilă pentru optimizarea duratei de viață. Ar trebui să ai dinții curățați profesional la cabinetul stomatologic cu procedura efectuată de către dentist, de aproximativ două până la patru ori pe an.

Siguranță

Conceptul de implant cu dinți ficși a fost dezvoltat de practicieni cu experiență și pus în mișcare în studiile științifice. O evaluare externă a datelor de tratament de la un total de 300 de pacienți a arătat o rată de succes de 100%. Acest lucru garantează pacienților o siguranță maximă.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 61 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns