Reduceri de 50% in magazinul Libris

22/06/2016 | Autor: | Adaugat in categoria Cumparaturi

Cea mai mare librarie online din Romania, Libris.ro, a organizat o noua promotie WOW!

Doar astazi, 22 iunie 2016, doar pentru 24 de ore, peste 2.000 de titluri cu 50% reducere! Sunt la dispozitia iubitorilor de carte 1143 de titluri de literatura universala si 47 de literatura romana!

La jumatate de pret puteti avea carti semnate de F. Scott Fitzgerald, Ernesto Sabato, Albert Camus, William Faulkner, Gabriel Garcia Marquez, Hermann Hesse etc, dar si autori romani precum Augustin Buzura, Andrei Ruse, Stefan Mitroi, Eugen Ovidiu Chirovici sau Carmen Gheorghe.

Volumelor de beletristica se adauga foarte interesante memorii, biografii si autobiografii, jurnale care aduc mai aproape personalitati carismatice precum Coco Chanel, Grace de Monaco, Edith Piaf, Agatha Christie, Julio Iglesias, Steve Jobs, Sarkozy Nicolas, John Lennon, Celine Malraux s.a.m.d..

Varietatea ofertei este completata cu carti, ghiduri si jurnale de calatorie, cu 382 de titluri de volume pentru copii, cu manuale scolare, cu studii de parenting, dezvoltare personala, cultura generala (atlase, enciclopedii si dictionare de toate felurile), urmate de carti de arta, design si arhitectura, afaceri, economie si marketing, dar si volume de stiinta si tehnica, sanatate, medicina si farmacie.

Bine reprezentata este si zona cartilor apartinand domeniului umanist: religii („Originile crestinismului” de Julien Ries, „Jihadul Islamic” de Anghel Andreescu si Nicolae Radu, de exemplu), spiritualitate si esoterism („Puterile oculte ale mintii” de Enrique de Vicente, „Simbolurile gradelor capitulare in francmasonerie” de Irene Mainguy, „Templul lui Solomon – Mit si Istorie” de William J. Hamblin, „Cele zece mahavidya” de David Kinsley etc.), dar si stiintele socio-umane cu carti de filosofie, istorie, psihologie, sociologie, critica literara („Sociologie politica” de Virgil Magureanu, „Tiganii din Europa si din Romania” de Alex Mihai Stoenescu, „Comunicarea, paradigme si teorii” de Ioan Dragan etc.).

Incheie toata aceasta generoasa oferta volumele de gastonomie (17 titluri) si hobby practic (21 de titluri). Orice carte apartinand oricarei zone de interes, descrisa mai sus, este disponibila, in cadrul acestei campanii, cu o reducere de 50%.

Acestui avantaj i se adauga si transportul gratuit, pentru orice comanda, indiferent de valoarea ei, prin curier rapid.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

Acest autor a publicat 18 articole pana acum.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Sanatate

Condițiile ideale pentru un implant dentar Fast & Fixed sunt o falcă complet edentuloasă, fără inflamații și chisturi în cavitatea bucală și un volum suficient de os al maxilarului. Însă, un pacient nu …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Cumparaturi

Jurnalul sau agenda este un accesoriu simplu, dar indispensabil pentru multe persoane. Poti cumpara jurnale si agende elegante din magazinul online Pravalia-cu-Surprize.ro. Jurnalele si agendele prezentate in sortimentul magazinului online, te uimesc …