Reduceri la manualele scolare de la Libris

08/09/2016 | Autor: | Adaugat in categoria Cumparaturi, Educatie

Manuale alternative si carte scolara, dictionare, caiete speciale, teste de evaluare, abecedare, atlase si culegeri.

O oferta completa care te asteapta acum pe site-ul celei mai mari librarii virtuale din Romania : Libris.ro ! Am pregatit pentru elevi si dascali aproape 3000 de produse specifice pregatirii scolare a tuturor elevilor, incepand cu clasa pregatitoare zero si terminand cu ultimul an de liceu. In magazinul online Libris.ro veti gasi manuale pentru toate disciplinele de invatamant, avizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii si avand preturi foarte bune.

In afara de materiile scolare de baza, cum sunt: limba romana, matematica, istoria, geografia etc, Libris are pe stoc si manuale de studiu cu predare in limba germana, in limba latina, de cultura civica, de informatica, filosofie sau psihologie, precum si manuale de predare a contabilitatii economice (pentru clasele de liceu cu profil economic).

De asemenea, Libris Brasov ofera cadrelor didactice interesate o serie de lucrari si culgeri auxiliare, caiete speciale optionale, menite sa dezvolte elevilor abilitatile de scriere si comunicare, sa le dezvolte creativitatea si sa-i familiarizeze cu notiunile de baza din cadrul disciplinelor predate. De exemplu: „Caiet de lucru pentru educatoare”, autoare Stefania Antonovici si Mariana Popescu, la pretul de 4 lei. Totodata, pentru elevii care studiaza in invatamantul vocational, profilul artistic, specializarea muzica, avem pe site-ul www.libris.ro seria de manuale „Teorie şi solfegii”, cu reducere de la 15 lei la 13 lei.

Libris Brasov recomanda si seria de caiete de dezvoltare personala pentru elevii din clasele primare, utile atat lor cat si invatatorilor.

Pentru a-i atrage pe copii in lumea invataturii si a le facilita accesul la orele de scoala, au fost concepute si elaborate o serie de cartulii atractive ca forma si continut, unele amuzante, insotite de jocuri sau chiar de personaje: „Enigme speciale”, o lucrare ce contine 120 de jocuri si enigme de rezolvat (labirinturi, careuri cu mistere, coduri secrete, cuvinte) plus un creion special pentru rezolvat enigmele.

Odata plasata online comanda dumneavoastra pe pagina www.libris.ro, coletul va beneficia de transport gratuit prin curier rapid, oriunde in tara si indiferent de valoarea sa. Doar la Libris.ro !

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

Acest autor a publicat 18 articole pana acum.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …