Weekend Polirom in magazinul Libris

posted in: Cumparaturi | 0

Iubitorii de carte si cititorii de cursa lunga au parte de vesti bune: Editura de Carti Polirom si Libris Brasov reduce preturile la carti in zilele de 24-25-26 iunie 2016 !

Peste 1.700 de titluri aflate pe stoc in libraria online Libris.ro vor beneficia acum de reduceri cuprinse intre 25% si 85%. Volumul mare de carti acopera o gama foarte diversificata de subiecte, astfel incat fiecare cititor sa isi gaseasca autorul si stilul preferat. Editura Polirom ofera astfel romane de dragoste, romane din literatura universala, de fictiune sau nonfictiune potrivite pentru vacanta de vara, memorii, dictionare, carti in limbi straine, de dezvoltare personala, despre ezoterism etc.

Libris va recomanda colectiile Eseuri si Confesiuni, Serii de autor, Opere sau Top 10 plus, toate acestea purtand emblema „Polirom”, o editura foarte importanta pe piata romaneasca, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul editorial si text publicistic. Gasiti asadar preturi reduse la carti valoroase, tiparite in conditii grafice deosebite, cum este si colectia „Insemnari zilnice” – Regina Maria a Romaniei, unde cititorul o descopera pe Majestatea Sa ca sotie, mama si om valoros.

Cartile de la Polirom se bucura de notorietate, indiferent ca prezinta teme tratate de scriitori romani sau povesti, istorii, trairi personale ale unor cunoscuti autori straini. Enumeram doar cateva nume: Octavian Paler, Aurora Liiceanu, Norman Manea, Umberto Eco, Oscar Wilde, F.M.Dostoievski, Elif Shafak sau Haruki Murakami.

Libris Brasov si-a obisnuit clientii in cei 7 ani de existenta cu numeroase campanii si surprize. Astfel, in week-end-ul 24-26 iunie 2016, pe www.libris.ro veti gasi patru titluri de carte care se bucura de autograf din partea scriitoarelor: Desiree Halaseh si Zeruya Shalev (Israel), dar in limita stocului disponibil!

In plus, Libris.ro se angajeaza sa va expedieze gratuit prin curier coletul cu carti, oriunde in Romania, indiferent de valoarea comenzii dumneavoastra ! Pentru ca iubim cartile si oamenii care citesc !

Follow Libris-Online:

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania. Libris ro este cea mai mare comunitate de clienti multumiti: peste 600.000! Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara: peste doua milioane de carti. Libris.ro inseamna o oferta fara concurenta: peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii. Libris.ro inseamna livrare prompta, amabila si gratuita (din august 2013!). Orice comanda, indiferent de valoarea ei, ajunge, prin curier, in orice parte a tarii. Libris.ro inseamna “Respect pentru oameni si carti”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *