Categorii
Moda

Reflecţia caracterului în geanta ta

Cum se va putea reflecta caracterul nostru în geanta pe care o purtăm? Este destul de simplu, dacă nu ne vom implica prea mult sau chiar deloc, în alegerea acestei genţi. Această ignorantă neimplicare, ne va arăta cel mai deplin caracterul. Să luăm exemplul purtătoarei unei genţi plic ieftine: se va deduce imediat ca având un caracter simplist şi fără artificii sofisticate. Această aşa-zisă reflecţie a caracterului nostru, deductibil şi din geanta purtată, o putem arăta cu sinceritate, sau dimpotrivă – o putem simula prin abordarea unei genţi cu altfel de caracteristică; şi prin care să afişăm un caracter deosebit de al nostru.

Acest lucru rămâne la latitudinea fiecăruia, de a ne lăsa duşi doar de instinct în alegerea genţii plic ieftine pe care s-o purtăm, sau dimpotrivă – vom aloca mai mult discernământ acestui obiect vestimentar, pentru a ne arăta o anumită faţetă, un anumit aspect deosebit al caracterului nostru. Pentru a ne imagina rolul deosebit al acestui aspect: reflecţia caracterului unei personae în geanta purtată, hai să facem un exerciţiu de imaginaţie simplă: un bărbat sobru şi arrogant, purtând o geantă de dus la piaţă. Sau o domnişoară finuţă, purtând pe umărul dumneaei o geantă grea şi voluminoasă, pe când caracterul ei este vizibil sau reflectabil într-o geantă plic ieftină, mult mai conformă spiritului şi tinereţii ei.

Acest oarecum inedit aspect, dar totuşi marcant, cel privind reflecţia caracterului persoanei în geanta sa, îl putem deduce prin observarea genţilor abordate de persoanele mai în vârstă. Acestea nemaifiind tributare unei alegeri naïve, vor avea asupra lor doar genţile cu caracter sobru şi practic, nu de puţine ori chiar uzate, ceea ce ne arată caracterul unor părinţi practici şi fără artificiile specifice tinereţii exuberante. Iată dar câteva motive serioase de care este bine ca să ţinem cont atunci când purcedem la alegerea genţii cu care vom evada în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *