Refuză să te îmbraci neglijent

posted in: Moda | 0

Of, frigul ne dă de furcă, mai ales nouă, femeilor. Alegerea ținutei atunci când ieșim din casă este o adevărată provocare, nu-i așa? Astfel că uneori întrăm într-o stare de nepăsare cu privire la aspectul nostru și adăugăm din ce în ce mai multe haine pe noi – ce să mai, adoptăm stilul „cosmonaut” și uităm să ne accentuăm feminitatea.

O ieșire la restaurant cu persoana iubita, o întâlnire de afaceri sau pur și simplu o zi obișnuită trebuie abordată corespunzător. Suntem femei și vrem să ne simțim mândre de noi și de ținută noastră. Venim în ajutorul tău cu câteva sugestii importante!

 

Dresul – un „prieten” care nu te lasă la greu

Opaque produs de Diamond by Adesgo este un aliat de nădejde atunci când vrei să fii fericită și protejată de ceea ce porți. Este suficient de gros (70 DEN) cât să te ferească de frig. Acești ciorapi sunt deopotrivă călduroși într-o zi rece de iarnă, putând fi purtați fie sub pantaloni, fie cu fustă, precum și suficient de eleganți pentru a fi purtați cu tocuri și rochiță, la birou. Având un dram de lycra pentru a le menține forma, acești ciorapi lasă pielea să respire.

 

Maioul – nu vrem să ieșim din casă casă fără el

Odată cu venirea iernii, putem scoate maiourile din șifonier, pentru că sunt piesele de vestimentație perfecte pentru a face față frigului. Purtate pe sub haine, ele aduc un plus de căldură și de confort.

Gama de maiouri Diamond by Adesgo respectă linia siluetei tale. Grație tehnologiei avansate, te bucuri de protecție împotriva transpirației și libertate deplină în timpul mișcării. Maiourile modelatoare nu au cusături inestetice, sunt incredibil de confortabile și evidențiază delicat silueta iar modelele simple sau cu dantelă, din bumbac sau din microfibră, acoperă toate nevoile și gusturile tale. Ai de unde alege!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *