Regrete eterne

posted in: Spiritualitate/Credinta | 0

Ei bine, da! Orice inceput are si un sfarsit care de cele mai multe ori vine intr-un mod neasteptat producand durere si regret in jur. Asa e si viata, un dar nepretuit dar foarte fragil si efemer.

Pentru ca dupa orice cazatura trebuie sa ne remontam si sa mergem mai departe cu capul sus, si dupa moartea celor dragi trebuie sa incercam sa ne continuam drumul in acelasi ritm, purtandu-i insa mereu in suflet.

Moartea unei persoane care a insemnat ceva in viata noastra reperezinta o adevarata tragedie peste care se trece cu multe lacrimi, regrete si durere sufleteasca. Momentul inmormantarii, presarat cu o multime de flori si coroane funerare este o cumpana in viata fiecaruia dintre noi.

Orice despartire este dureroasa insa cea provocata de moarte este cel mai greu de suportat, consientizat si mai ales de acceptat. Lacrimile, cheile care ne descatuseaza sufletul, arata regretul si dragostea pe care i-o purtam celui care pana ieri ne zambea. Florile si coroanele funerare ne traduc respectul si preturiea de care s-a bucurat acea persoana care a disparut din senin, provocandu-ne atata durere.

Pentru ca in momentul in care aflii ca cineva drag ti-a murit mintea ti-e incetosata, pentru a nu pierde timp inutil, alege sa comanzi coroane funerare de pe internet, rapid si-n acelasi timp foarte comod. Pastreaza acele momente pentru a fi alaturi de cel care ti-a fost alaturi si de restul familiei.

Amintirile sunt cele mai importante bunuri ale nostre, pretuieste-le si revin-o cu drag in camaruta destinata trecutului, ori de cate ori viata iti pune o piedica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *