Reguli de aur pentru a evita neplaceri in cazul inchirierilor auto

posted in: Inchirieri | 0

Toti agentii de turism si expertii in inchirieri auto cu care am vorbit pana acum iti recomanda sa nu astepti pana in momentul in care ajungi intr-o tara anume ca sa inchiriezi o masina : Sfatul unanim este sa apelezi la o rezervare online.

De la inceput vei stii care este pretul si la ce te vei astepta in momentul in care inchiriezi o masina.
Acest lucru este valabil mai ales in momentele aglomerate, cum ar fi sfarsit de saptamana si de sarbatori, atunci cand va fi posibil pentru o lunga asteptare, in linie, de asemenea.

„Exista un avantaj extraordinar pentru rezervare in avans, puteti face rezervarea inainte, sau face cumparaturi comparatie, du-te la site-uri de calatorie si de diferite site-uri individuale de inchiriere si magazin in jurul pentru cea mai buna afacere”, a declarat directorul companiei Kamo Auto, firma cu detine in portofoliu un numar mare de masini de inchiriat.

Cautati informatii despre firma pe net, vedeti daca exista review-uri pozitive sau negative, documentati-va si ulterior faceti rezervarea beneficiind de cel mai bun raport calitatate pret. Ce trebuie sa verificati in momentul in care primiti o masina de la un serviciu de rent a car.

Verificati actele pe care le primiti. In cazul in care exista zgarieturi, sau alte imperfectiuni ale masinii aveti grija sa fie trecute in documentele pe care le primiti.

Chiar si cea mai mica imperfectiune ar trebui sa fie documentate. Verifica jantele, barele de protectie si aripi. Uita-te la usi, la geamuri. Verifica, de asemenea, interiorul bine, cauta pentru scurgeri sau rupturi de pe scaune, etc.
In cazul in care aveti suspiciuni, puteti face poze din diferite unghiuri pentru a avea dovezi in cazul in care vi se vor imputa anumite defectiuni sau stricaciuni. Acest lucru poate ajuta la difuza o cerere de daune frauduloase – sau o greseala – de catre firma de inchirieri auto.

Ca si sfat, puteti incerca sa negociati inclusiv pretul cu companiile de rent a car mai mici, dar sa fiti atenti sa nu aveti parte de clauze surpriza.
De asemeni, in cazul in care plecati in excursii de grup si aveti nevoie de mai multe masini, specificati acest aspect in momentul negocierii pentru a obtine discounturi.
Succes in alegerea masinii potrivite! Conduceti preventiv!

Follow remydir:

Seo Copywriter http://www.pastile-superslim.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *