Reguli de utilizare pentru incarcatorul de laptop

posted in: Hardware | 0

Incarcatorul de laptop este un accesoriu fara de care nu poti folosi computerul tau portabil in special daca este un laptop produs de compania americana Hewlett Packard.

Asadar, nu este un accesoriu optional, asa cum ar fi de exemplu un mouse pentru laptopul care deja are in dotare un pad, ci unul care nu poate lipsi din nici o geanta si din nici un rucsac in care se afla un laptop HP.

Desi utilizarea lui pare simpla, foarte multi dintre cei care il folosesc incalca reguli esentiale care il pot deteriora sau chiar defecta intr-un mod iremediabil. Iata, asadar, cateva reguli de utilizare a incarcatorului de laptop HP, astfel incat sa nu-i afectezi performantele si calitatile – dotari din fabrica ce caracterizeaza toata gama de produse HP:

  1. In primul rand, trebuie sa stii ca acest incarcator urmeaza regulile de utilizare pentru toate incarcatoarele destinate alimentarii cu curent electric a computerelor portabile din intreaga lume. Asta inseamna ca nu trebuie folosit in mod continuu, ci doar atunci cand laptopul a consumat curentul din acumulator si are nevoie sa fie conectat la priza pentru a functiona si pentru a-si reincarca bateria.
  2. In al doilea rand, trebuie sa respecti regula conform careia vei folosi intotdeauna incarcatorul de laptop HP original pentru alimentarea si pentru incarcarea laptopului si a bateriei de la compania Hewlett Packard. Folosirea unui incarcator cu mufa similara, dar produs de catre o alta companie iti poate deteriora in mod iremediabil computerul portabil, chiar daca produsele par sa fie compatibile intre ele.
  3. In al treilea, dar nu in ultimul rand, trebuie sa fii foarte atent/a la felul in care depozitezi si pastrezi incarcatorul. Acesta trebuie sa stea in locuri ferite de umiditate, de temperaturi foarte scazute sau de caldura excesiva. De aceea, cel mai bine este sa il depozitezi chiar in geanta pentru laptop, care este impermeabila si termoizolanta.
Follow Emil:

Ma pasioneaza fenomenul de promovare pentru afaceri si magazine in mediul virtual: SEO, SEM, SMO, dar si design si content development. http://www.webdesignoptimizare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *