Reguli vestimentare de urmat in cadrul unei gale

posted in: Moda | 0

Multe modele radiaza si socheaza pe covorul rosu in cadrul unei gale cu tot felul de aparitii spectaculoase menite sa evidentieze un stil luxuriant si opulent. De cele mai multe ori acest eveniment fastuos  necesita o tinuta de festivitate cu accesorii moderne de lux care sa insufle spiritul unei gale, astfel un cod vestimentar pentru aceste ocazii a fost impus in liniile modei.

Cum trebuie sa fie tinuta din cadrul unei gale?

1. Lungimea conteaza

In cadrul unei gale este de preferat sa aveti grija ca tinuta pe care o purtati sa aiba o lungime adecvata. Nu vreti asa aratati ca si cum va indreptati catre un club asa ca o rochie lunga o sa fie piesa de rezistenta in aparitia dumneavoastra. Daca nu vreti sa va indreptati catre o rochie lunga atunci o rochie midi sau un compleu poate sa fie de mare folos.

Puteti sa incercati, de asemnea, sa va orientati catre o salopeta eleganta care sa va evidentieze stilul si personalitatea.

2. Culori

Armonia culorilor din cadrul unei astfel de vestimentatii este foarte importanta asa ca aveti grija cate culori doriti sa adaugati in tinuta voastra. Cel mai bine este sa va orientati catre maximum trei culori care sa fuzioneze si sa creeze un stil elegant. Anotimpul calduros se apropie asa ca apelati la culori deschise si puternice pentru rochii precum bej, galben, verde smarald.

Culorile pe care le ageti pentru o rochie de gala trebuie sa se potriveasca atat cu nuanta parului cat si cu ochii si pigmentul pielii pentru a vi se potrivi.

Non-culorile pot sa fie baza intr-o astfel de tinuta mai ales atunci cand vorbim de rochie. Puteti sa optati pentru o rochie lunga neagra cu sandale si plic rosu pentru ca negrul este non-culoarea care ofera comoditate deoarece se potriveste pentru orice ocazie si pentru orice fel de persoana si silueta. Negrul este nuanta care nu se demodeaza niciodata, dar de ce sa nu riscati putin si sa iesiti din zona aceasta de canfort si sa radiati pe covorul rosu?

3. Material

In cadrul unui astfel de eveniment materialul din care este confectionata rochia este foarte important. Aveti nevoie de un material calitativ, notabil si care sa insufle spiritul unei gale. Satin, dantela, matase, sunt doar cateva materiale perfecte pentru a crea o tinuta de gala.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca materialul din care este confectionata rochia, sandalele si plicul trebuie sa fie intr-o legatura, sa se combine pentru a putea crea o tinuta echilibrata.

4. Incaltaminte

Se impune o incaltaminte eleganta asa ca pantofii si sandalele sunt cea mai buna optiune. Incaltamintea purtata de catre femei in cadrul unei gale trebuie sa aiba toc pentru a se plia pe eveniment. In acest domeniu de munca, astfel de petreceri sunt organizate periodic, iar imaginea conteaza http://salariuvideochat.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *