Renunta mai usor la fumat cu tigarile electronice originale

posted in: Electronice | 0

Tigarile electronice sunt un nou mod de a fuma, insa prima intrebare care le trece prin cap oamenilor este: Cat de mult le afecteaza sanatatea o tigara electronica in comparatie cu una obisnuita?

Desigur ca parerile sunt impartite si nu exista nici o certitudine despre cat de sigure sunt tigarile electronice, va putem spune insa ca sunt mult mai sigure decat cele clasice, obisnuite.

De ce ar trebui sa alegi o tigara electronica si nu una clasica? In primul rand trebuie sa pui sanatatea pe primul plan, in al-doilea rand avantajele economice sunt substantiale.

In viata de zi cu zi am vazut multi oameni care au reusit sa se lase de fumat, dar si multi oameni pentru care tigara electronica a fost nefolositoare. Pe fumatori acesta tigara i-a ajutat foarte mult deoarece fumatul electronic este foarte asemanator cu cel classic. Cu totii am auzit ca daca stam in preajma unui fumator ne afecteaza sanatatea, asa ca mai multi parinti care au copii mici au trecut pe fumatul electronic pentru a mai scapa de o grija. http://www.neocig.ro

Spre deosebire de tigarile clasice pe care le fumeaza toate clasele sociale, tigarile electronice sunt folosite deobicei de oameni de afaceri sau categorii sociale inalte.

Cateodata un fumator simte nevoia de a fuma si intr-un loc unde fumatul este interzis de exemplu un teatru, dar folosind o tigara electronica poate fuma linistit neafectand sanatatea altora, fara un miros puternic poate fi folosita in orice loc. http://www.neocig.ro/content/11-tigara-electronica-descriere-si-utilizare

Multi oameni spun ca tigarile electronice sunt ceva nou care va dura putin si oameni vor reveni la tigarile obisnuite care nu vor putea fi depasite curand.

Oamenii se impart in doua tipuri: cei care cauta mereu ceva nou si cei carora le place monotonia. Cei din prima categoria vor cauta mereu ceva nou, iar restul se vor imparti intre fumatul clasic si cel electronic ramanand fideli alegerii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *