Renunta total la vergeturi cu Electronic Doctor

posted in: Sanatate | 0

Fiecare dintre noi este interesat mai mult sau mai putin de sanatatea sa. Totusi, chiar daca nu recunoastem imaginea pe care o afisam ocupa un loc central in preocuparile noastre mai ales atunci cand dorim sa obtinem ceva de la ceilalti. Vergeturile ne afecteaza pielea in urma rupturii fibrelor de colagen din stratul profund al pielii. Electronic Doctor propune un tratament cu totul inovativ. Acest dispozitiv electronic revolutioneaza metodele cosmetice de eliminarea a vergeturilor folosind unde electromagnetice controlate pentru a ranforsa natural tesuturile celulare aflate in derm.

Acest camp electromagnetic ajuta la cresterea numarului de celule din derm care secreta colagen. Disparitia acestor celule duce practic la colapsarea epidermului care este stratul superficial al pielii. Vergeturile sunt vazute ca cicatrice la nivelul epidermului. Eliminarea vergeturilor va avea loc imediat ce reteaua celulara din derm se va reface si va fi secretat colagen nou. Astfel ca fenomenul de proliferare celulara va face posibil reconstructia tesuturilor din derm afectate de distrucția celulara. Din acest motiv tratamentul cu Electronic Doctor are efecte de durata care se pot intinde peste ani.

Alt avantaj al acestui tratament pentru eliminarea vergeturilor este ca poate fi aplicat de pacienti indiferent de varsta. Dupa un consult, medicul specialist va stabili care va fi durata sedintelor in functie de pacient. Totusi, in mod obisnuit o sedinta se intinde pe un interval de doua ore.

Foarte important este faptul ca Electronic Doctor este omologat la nivelul Uniunii Europene, iar medicii specialisti au dat asigurari, in urma unor demersuri aprofundate, ca aceasta terapie nu implica efecte secundare.

In cazul in care pacientul nu se poate deplasa la sediul clinicii pentru tratament unul dintre responsabilii echipei calificate va veni la domiciliul acestuia pentru a instala dispozitivul Electronic Doctor. Dupa terapie asistentul calificat va reveni pentru dezinstalarea aparatului.

Electronic doctor poate fi folosit si preventiv pentru eliminarea vergeturilor. Cu toate acestea doamnele care se vor astepta la vergeturi dupa nastere nu pot folosi acest tratament inainte. Chiar daca Electronic Doctor nu implica interventii dureroase nu este totusi recomandat acest tratament pentru femeile insarcinate inainte de nastere.

Tratamentul poate fi aplicat nu numai femeilor dar si sportivilor de body buliding care din cauza efortului indelungat si presiunii pusa pe organism sufera de aparitia vergeturilor. Fiecare pacient va realiza dupa cateva sedinte rezultatele incredibile ale dispozitivului Electronic Doctor, aparat cu efecte revolutionare nu numai in cosmetica, dar in general in domeniul sanatatii. Rezultatele sale sunt incomparabile cu metodele clasice de eliminare a vergeturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *