Revelion in tarile calde

posted in: Turism | 0

Pana acum ceva timp nu puteam asocia Sarbatorile de Iarna fara zapada, reni, Mos Craciun, produse traditionale sau cadouri specifice. Insa a devenit evident ca trendul se schimba inclusiv in turism, destinatiile pentru vacanta de iarna au devenit din ce in ce mai interesante, mai diversificate, mai exotice.

Sarbatorile de Iarna, si in special Revelionul, petrecute in tari calde, pe plaja sau la temperaturi ridicate au devenit repere clare, foarte des intalnite in ofertele agentiilor de turism. Modul mai putin traditional de a trece in Noul An este din ce in ce mai des intalnit la romani, fiind poate viitorul destinatiilor turistice…

O explicatie ar fi curiozitatea, diversitatea, posibilitatea de a explora locatii noi sau experiente noi, cum ar fi o plaja exotica, sporturi nautice sau chiar safari. Clientii care isi doresc ceva nou pot gasi cu usurinta oferte potrivite, chiar si pentru tari mai indepartate din afara Europei, dar care ofera conditii exceptionale pentru un astfel de sejur. De asemenea si preturile sunt atractive, pe langa specificul locurilor din zona cu clima calda. Pe langa aceste conditii, de soare si odihna, conteaza si spiritul aventurier sau itinerariile ce pot fi parcurse prin aceste locuri exotice, mai putin obisnuite.

Turistii care viziteaza locuri indepartate, calde si mai putin cunoscute aleg ofertele tip „circuit” intr-o masura mai mica cam 20% dintre ei, majoritatea prefera sejurul, pentru a avea mai multa libertate, confort si flexibilitate pe perioada vacantei.

Revelionul impreuna cu Sarbatorile de Iarna reprezinta o parte importanta a anului, atat pentru turisti cat si pentru agentiile de turism. De aceea diversitatea ofertelor si destinatiilor este un punct important care se regaseste pe lista argumentelor si cautarilor unei vacante de vis. Chiar daca va fi un Revelion fara zapada petrecut pe o plaja la o temperatura ridicata, emotia trecerii in Noul An va fi aceeasi.

Golden Travel, magazinul tau de calatorii, iti ofera variante atractive la preturi speciale pentru a petrece un Revelion in tarile calde. Va fi o experienta unica! Pentru mai multe detalii vizitati http://www.golden-travel.ro/

Follow Golden Travel:

Cred ca ti-ai dorit mereu sa intri intr-un magazin de calatorii si sa gasesti vacanta sau traseul perfect pentru tine, pentru nevoile si personalitatea ta! Noi, la Golden Travel stim ca uneori nu e usor sa te decizi care e cea mai potrivita varianta, de aceea stim sa iti oferim cele mai bune sfaturi, oferte, itinerarii si conditii care sa iti implineasca dorintele si asteptarile. Golden Travel – magazinul tau de calatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *