Categorii
Vanzari

Complexul rezidential Avangarde Forest 4

Locuinte noi in noul Complex rezidential Avangarde Forest 4: o viata ca in oras, dar mai putin aglomerata.

Ansamblurile rezidentiale din Pipera sunt, pentru multi bucuresteni, un vis devenit realitate. Insa nu toata lumea este sigura ca o casa in Voluntari, fie ea si intr-un complex rezidential modern, este solutia ideala pentru viitorul familiei lor. In aceste conditii, principala temere este cea a lipsei de facilitati, dar si departarea fata de oras isi spune cuvantul.

Din fericire, constructorii au inceput sa fie din ce in ce mai preocupati de aceasta problema si rezolvarile gasite de ei sunt cu adevarat spectaculoase. De se sa mai fie locatarul unui astfel de ansamblu rezidential din Piepera nevoit sa mearga la Bucuresti pentru a se bucura de anumite avantaje, cand acestea pot fi aduse la el, chiar in complexul rezidential in care locuieste.

De la aceasta idee a pornit si Avangarde Forest, unul dintre cele mai moderne spatii de locuit din Voluntari. Acesta cuprinde 75 de vile ultramoderne, al caror pret de achizitionare se ridica la 700 de euro metrul patrat (TVA inclus), dintre care 15 isi asteapta proprietarii.

Desi aflate intr-o zona naturala superba, inconjurate de paduri si departe de aglomeratia si poluarea din centrul Bucurestiului, vilele din complexul rezidential Avangarde 4 beneficiaza enorm si de pe urma facilitatilor existente (sau pe cale de a fi construite) in cadrul sau. Astfel, zona se transforma in una excelenta pentru cresterea copiilor, dar si pentru relaxarea intregii familii, indiferent de varsta membrilor.

Asadar, proprietarii caselor din Voluntari din complexul Avangarde Forest 4 au parte de absolut tot ceea ce le trebuie. Dezvoltatorii au avut grija atat de sanatatea locatarilor, cat si de accesul acestora la cultura, educatie si metode de relaxare.

Pentru prima categorie, exsita deja o sala de fitness pregatita sa primeasca pe oricine este gata sa se bucure de un mod de viata mai sanatos si plin de exercitii utile. Tot pentru aceste persoane, dar si pentru distractia celor mici, se va construi in curand si o piscina, facilitate rara in cadrul unui astfel de complex.

Accesul la cultura este garantat prin construirea unei biblioteci, perfecta atat pentru copii, dar si pentru adultii aflati in cautarea de noi cunostinte. Si pentru ca se stie cat de dificil le este parintilor ca in fiecare dimineata sa isi duca copiii la gradinita, in viitorul apropiat, rezidentii din Avangarde Forest se vor putea bucura de propria lor gradinita.

Nu in ultimul rand, distractia este garantata prin intermediul unei cafenele, dar si a locurilor de joaca pentru copii, care ii vor tine pe acestia in afara oricarui pericol. Iar daca va intrebati unde va veti face cumparaturile, trebuie spus ca Avangarde Forest va avea si un supermarket.

In plus, orasul se afla aproape, la doar cateva minute de condus. Asadar, mutarea intr-un astfel de complex rezidential nu distanteaza locatarul de capitala si de avantajele acesteia, ci doar il aduce intr-un loc mai putin aglomerat, mai putin zgomotos si mai putin poluat.

Facilitatile cu care este intampinat garanteaza ca nimeni nu se va putea plictisi, iar padurea si cadrul natural mirific asigura o varietate a peisajului care este cu siguranta binevenita.

De Complex Rezidential Avangarde Forest

Daca ati visat vreodata la un loc in care sa puteti creste copii sanatosi, plin de energie, care sa se poata juca in siguranta, aproape de natura, dar fara a pierde toate facilitatile si confortul marelui oras, Avangarde Forest vi se adreseaza direct! Am ales un spatiu in mijlocul naturii, in imediata apropiere a padurii, insa in acelasi timp cat se poate de aproape de oras pentru ca noua locuinta sa nu trebuiasca sa insemne un nou inceput si in privinta locului de munca sau a prietenilor. Puteti profita de liniste, confort, aer proaspat fara a trebui sa va sacrificati viata sociala sau cariera, in concluzie, locul pe care oricine isi doreste sa-l poata numi "acasa".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *