Rezistenta pavelelor

posted in: Casa si Gradina | 0

Pavelele au devenit astazi o moda, tot mai convenabila, folositoare, trainica si estetica. Detinand tipare speciale si bine definite, imbinarea pavelelor se realizeaza cu usurinta, asamblarea putand fii executata chiar de noi, rezultand asadar o intindere mai trainica si mai solida decat asfaltul.

Spre deosebire de asfalt, care dupa turnare trebuie lasat sa se zvinte, intinderile acoperite cu pavele se pot intrebuinta indata dupa montare. Utilizarea pavelelor ofera aerisirea pamantului si un drenaj optim datorita spatiilor dintre ele.

Costul intretineriimentinerii si inlocuirii pavelelor este redus, fiind o investitie pe termen lung, in paralel cu asfaltul.

Pentru inlocuirea pavelelor, trebuie numai sa inlaturati nisipul dintre spatii, dupa care paveaua se poate extrage cu o unealta sau chiar cu mana.

Pavele trebuie sa fie montate cu un anumit grad de aplecare, in asa fel incat sa se poata scurge apa, pentru prevenirea crearii mucegaiului.

Nisipul intrebuintat la imbinarea pavelelor poate fii redus de catre efectul vantului sau apei, fiind astfel util sa fie completat dupa un anumit timp.

Se pot realiza pavele ieftine in functie de variatia pretului la materia prima. In special indicatorul pret pavaj este in functie de pretul cimentului.

Nu ezitati sa folositi pavele cand este nevoie sa va imbunatatiti curtea gradina sau alta zona din proprietatea dumneavoastra. O sa fiti cu certitudine satisfacuti de usurinta in spalare si mentinerea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *