Rochii sau costume?

posted in: Moda | 0

Rochii sau costume pentru femei?

Intr-un secol al vitezei, in care femeile se lupta cot la cot cu barbatii si de multe ori castiga, moda s-a mulat pe stilul acesta activ de viata. Femeile mai renunta din cand in cand la Rochii lungi sau fuste in favoarea unor costume elegante si le imbraca minunat.

Uneori, serviciul poate impune un asemenea costum, alteori il alegi singura din tinutele variate care-ti impanzesc garderoba, pentru ca iti ofera un sentiment de siguranta si dominare. Un costum iti poate oferi un aer sobru care impune respect, dar ma gandesc si la frumoasele costume elegante ale lui Jackie O., care prin culorile lor vii o imbracau intr-un aer usor nonsalant, foarte feminin si elegant. Asadar, culoarea poate juca un rol important. Un costum negru iti va oferi cu siguranta sobrietate, dar un costum intr-o culoare deschisa, pala va putea fi o alegere mai potrivita, o combinatie perfecta intre feminism, eleganta si demnitate.

Margaret Thatcher, supranumita si Doamna de fier, nu a avut nevoie de o culoare inchisa pentru a se impune. Costumele ei albastre erau fascinante si totusi obsesia ei pentru albastru nu este atat de greu de inteles. Chiar daca efectele sale psihologice sunt de reverie, pace, calm, indemnand la odihna, liniste si o nostalgie spirituala, albastrul este cea mai rece culoare, astfel s-a mulat atat de bine pe caracterul ei de fier.

Rochii sau Costume elegante ?

Cred ca depinde de firea fiecareia. Rochiile, atat de diverse in material, culoare si croiala ofera mai multa libertate, o nonsalanta aparte si o senzualitate mai greu de imbracat intr-un costum. Dar si costumele au farmecul lor deosebit. Personalitatea ta va alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *