Roma- Istoria unui Imperiu

posted in: Obiective turistice | 0

Roma de astazi poate fi numita intradevar istoria unui imperiu. De fapt, poate fi considerata o carte cu ilustratii din vechiul Imperiu Roman care a lasat in urma lui, monumente cu adevarat uimitoare. Uimitoare din punct de vedere al arhitecturii, uimitoare din punct de vedere al maretiei, uimitoare pentru cate povesti se ascund in spatele lor. Dar nu numai imperiul a insemnat ceva ci si Crastinismu, si mitul biblic in care Iisus a fost rastignit pe aceste locuri si asa mai departe.
Astazi, pentru noi romanii cel putin, sa vizitam un astfel de oras, e cu mult mai simplu decat era inainte. Acum nu mai ai nevoie decat de buletin pentru ca si Italia, tara a carei capitala este Roma, face parte din Uniunea Europeana. In primul rand trebuie sa gasiti cazare Roma iar asta trebuie sa o faceti cu cel putin doua trei luni inainte deoarece preturile difera destul de mult.
In Roma vin anual milioane de turisti, ceea ce face ca acest oras sa fie relativ scump. Totusi, merita o saptamana in Roma pentru minunatiile pe care le puteti vedea. Si daca tot trecem la capitolul Roma obiective turistice, haideti sa vedem cam ce viziteaza in general turistii care ajung aici.
In primul rand, nu se poate sa ratezi monumentele care isi au originile in vechiul Imperiu. Aici intra bineinteles, cea mai renumita cladire romana, Colosseumul. Nu uitati de Capitoliu de Piata Sfantul Petru , de Forumul Roman sau de nenumaratele bazilici: Bazilica Sfantul Ioan, Bazilica San Clemente, Bazilica Sfintilor Apostoli Filip si Giacomo.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *