Router wireless mai scump sau mai ieftin?

posted in: Internet | 0

Cred că am trecut cu toții prin experiența “plăcută” în care ne împiedicam de firul de la Internet și ori cădeam, ori îl scoteam din portul de la laptop sau, dacă aveam și un animal de companie (cum ar fi, de exemplu, o pisică) acesta devenea instant un prieten de joacă. Însă, și aceste probleme, ca multe altele, au o soluție și aceasta nu este decât una foarte simplă care poartă denumirea de router wireless.

Această soluție poate părea ușoară la început, căci știi sigur ce ai de făcut când te duci la un magazin specializat sau vizionezi o pagină Web a unui magazin specializat, și anume, să cauți un router. Vei găsi o mulțime de modele, care mai de care mai interesante prin design și caracteristici, iar alegerea îți va fi îngreunată. Atunci ai putea să apelezi la o anumită opțiune de ordonare, și anume “router wireless pret crescator”, “router wireless preț descrescător” și altele.

După ce ai realizat și acea selecție de ordonare preț de acum nu mai rămâne decât să îți stabilești un buget în care vrei să te încadrezi cu achiziționarea router-ului și să începi să te documentezi despre fiecare model în parte (dintre modele care ți-au atras atenția, bineînțeles). Asadar, principalele caracteristici pe care le deține un router wireless dupa care ar trebuie sa te ghidezi ar fi: standardul WiFi, porturile pe care le are, modul de securizare pe care îl oferă etc.

Nu ai cum să știi cum se va comporta un anumit router și, de aceea, înainte de a trece la procesul de achiziționare citește câteva review-uri la astfel de produse realizate de editori specialiști pe site-uri de profil, păreri ale utilizatorilor pe forumuri sau pe blog-uri după ce au testat un anumit model, iar abia mai apoi treci la fapte.

http://www.routerwirelesspret.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *