Rulouri Exterioare: protectie la patrat

posted in: Mobilier | 0

De protectie impotriva intemperiilor atmosferice si a patrunderilor prin efractie veti avea nevoie pe parcursul intregului an.

Din acest motiv sistemele de rulouri exterioare din aluminiu sunt alegerea perfecta pentru protejarea spatiului interior indiferent de anotimp. Veti observa ca aceste sisteme sunt exact ceea ce cautati: performante, de calitate, functionale si cu un aspect estetic desavarsit.

Sistemele de rulouri montate la exterior ofera unui proprietar tot ce are nevoie prin simpla actionare a unui declansator. Acest produs combina designul cu securitatea, protiectia contra imperiilor atmosferice cu protectia antiefractie, protectia termina, optica si fonica intr-un singura produs. Acestea au fost adaptate pietei romanesti prin utilizarea de materiale precum alumniu, otelul galvanizat sau chiar plasticul PVC pentru a elimina preocuparile legate de oxidare si pentru a asigura o durata lunga de viata fara probleme de functionare sau intretinere.

Pot fi actionate prin tecomanda sau comutator pe baza de motor tubular Somfy, proiectat pentru a se potrivi cu axul de inchidere. Toate motoarele Somfy beneficiaza de 5 ani garantie. Acestea pot fi operate chiar si in situatii de urgenta precum un incediu sau o pana de curent.
Sistemele de rulouri exterioare pot fi accesorizate cu elemente suplimentare precum senzorii de ploaie si vand, sisteme de interactionare pentru o casa inteligenta.

Acestea va ofera securate, conservarea energiei si controlul zgomotului extern intr-un singur produs. Este aproape imposibil ca hotii sa patrunda prin usile glisante sau ferestrele acoperite corespunzator la exterior. Aceste sisteme de rulouri exterioare sunt un factor dovedit de descurajare a intrarilor prin efractie. Ele formeaza o bariera fizica intre infractor si obiectele de valoare din interiorul proprietatii.

Sistemele de rulouri exterioare vin in numeroase stiluri si culori, fiind construite pentru a rezista la vant cu peste 140mph, protejand geamul de obiectele purtate de vant.

Sistemele de rulouri exterioare reprezinta o bariera impotriva temperaturilor calde si scazute. Acestea vor mentine o temperatura constanta in interior si vor reduce consumul de energie al aparatelor de aer conditionat sau al celor de incalzire.

In plus, sistemele de rulouri exterioare sunt bariere extrem de eficiente in privinta protectiei optice, putand fi reglate cu usurinta astfel incat sa puteti controla cantitatea de lumina ce patrunde in incapere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *