Rulourile exterioare din aluminiu:Eleganta,siguranta și confort

posted in: Casa si Gradina | 0

Rulourile exterioare fabricate din aluminiu sunt soluții practice/estetice care ofera numeroase beneficii pentru locuințele moderne odata ce au fost instalate.

Acestea sunt folosite la scara mare in  domeniul construcțiilor rezidențiale dar si comerciale datorita diverselor avantaje pe care le oferta si a capacitații lor de a imbunatați aspectul, siguranța și confortul unei case.

Sunt realizate din aluminiu care este un material durabil și rezistent,ceea ce face din rulourile exterioare o alegere excelenta pentru a proteja ferestrele impotriva intemperiilor, a zgomotului, a intrarilor neautorizate sau a razelor solare.

Ce avantaje ai daca vei opta pentru a instala rulouri exterioare:

O siguranța sporita

Rulourile exterioare din aluminiu ofera un nivel crescut de securitate pentru locuința ta.

Acestea pot fi echipate cu sisteme de blocare eficiente cea ce le fac foarte rezistente la efracție, descurajand astfel potențialii infractori.

Rulourile se folosesc si pentru a proteja ferestrele impotriva ploilor, a vanturilor puternice, a viscolurile, zapezilor sau alte fenomene mete extreme.

Controlul luminii și al temperaturii

Rulourile exterioare permit reglarea cantitații de lumina care sa patrunda in interiorul locuinței. Acestea se pot regla pentru a putea fi inchise complet si a bloca total lumina sa nu patrunda in interior, asigurand un somn odihnitor in timpul zilei sau pentru a crea un mediu propice pentru o relaxare profunda ori pentru a viziona un film creand atmosfera de intuneric ca la un cinematograf.

Acestea ajuta la izolarea termica a locuinței, reducand pierderile de caldura in timpul sezonului rece iar pe timp de vara pastreaza o temperature placuta in interior.

Reduce zgomotul

Rulourile exterioare formeaza o bariera adiționala impotriva zgomotului venit de la exterior, oferind astfel o izolație fonica eficienta pentru locuința.

Acestea contribuie la crearea unui mediu liniștit și relaxant in interior, protejand împotriva zgomotelor stradale, a traficului intens sau a altor surse de zgomot cate te pot deranja.

Estetica placuta

Aceste produse sunt disponibile la vanzare intr-o gama larga de culori si modele, permitandu-va sa le asortati cu fatada casei voastre

Indiferent daca preferați un aspect modern și minimalist sau unul tradițional și elegant, rulourile exterioare din aluminiu pot completa aspectul arhitectural al casei voastre.Alege model care se va potri cu locuinta ta.

Intretinere si folosire usoara

Rulourile exterioare din aluminiu sunt ușor de utilizat și intreținut.

Acestea pot fi reglate/actionate manual cu ajutorul unei manivele sau prin intermediul unui sistem electric/automatizat (in cazul in care alegeti aceasta optiune, verificati cu furnizorul toate variantele si optiunile inainte de a cumpara )care le permite sa fie ridicate și coborate cu foarte usor.

Datorita suprafetei netede a aluminiului curatarea lor se va face foarte simplu si rapid cu o laveta umeda si cu un detergent sau apa.

Rezistența

Aluminiul fiind un material destul de rezistent la coroziune, face ca rulourile exterioare din acest material sa reziste in timp.

Rulourile nu se decoloreaza sau degradeaza daca intra in contact cu umiditarea sau cu razele puternice ale soarelui și nu necesita vopsire regulata. Va veți putea bucura de rulouri exterioare foarte multi ani.

Economie de energie

Rulourile exterioare pot contribui la reducerea consumului de energie din locuința, datorita proprietaților lor de izolare termica și de control al luminii care poate patrunde in interior

Prin menținerea unei temperaturii interioare in limitele confortului și reducerea necesitații de a utiliza lumina artificiala pe timpul zilei, acestea pot aduce economii destul de semnificative la facturile de energie electrica care si asa este destul de scumpa in aceasta perioada.

Daca sunteți in cautarea unei soluții practice pentru ferestrele casei voastra atunci rulourile exterioare pot fi o alegere excelenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *