S-a lansat www.mocheta-hotel.ro

28/04/2015 | Autor: | Adaugat in categoria Comunicate de presa

Pe site-ul www.mocheta-hotel.ro de curand lansat se pot gasi o multitudine de variante de mochete destinate amenajarilor hotelurilor.

Tinand cont de cele mai exigente criterii pe care trebuie sa le indeplineasca pardoselile din hoteluri, se vor gasi mochete sau covoare de lux, luminoase, rezistente la trafic, foarte usor de curatat, dar si sigure fiind suprafete antiderapante.

Fie ca se opteaza pentru mocheta din polipropilena, din lana, din poliamida sau din amestec (de lana si poliamida sau poliamida si polipropilena), toate texturile se pot adapata perfect amenajarilor hotelurilor: de la camerele acestora si pana la scari, restaurante, holuri, receptii sau terase.

Mochetele pentru hotel au marele avantaj ca rezista foarte bine la traficul intens, precum si la variatii de temperatura. Incredibil de confortabile, acestea izoleaza atat termic, cat si fonic spatiile inchise.

     “Principalul obiectiv pentru Mocheta Hotel a fost acela de a crea o gama cat mai diversificata de modele potrivite pentru hotelul dumneavoastra, deoarece stim cat de mult conteaza confortul si satisfacerea celor mai exigenti clienti.”

Proprietetile mochetei destinate hotelurilor sunt respectate in fiecare dintre modelele pe care le punem la dispozitie: antialergice, antistatice, rezistente la trafic intens, rezistente la variatii climatice, usor de curatat si de intretinut, usor de montat sau de demontat si mai ales oferind un confort tactil ridicat.

Pe site-ul www.mocheta-hotel.ro se va gasi o gama variata de peste 1500 de modele de mochete si covoare, dar mai mult decat atat, poate oferi sfaturi si consultanta in legatura cu montajul mochetei, metodele de curatare a acesteia, dar si tipul de mocheta potrivit incaperii care se doreste a fi amenajata.

Mocheta pentru hoteluri necesita o rezistenta ridicata la uzura, retinerea prafului si a murdariei care pot fi usor aspirate, precum si moliciune sau un design spectaculos. In acest magazin le puteti gasi pe toate acestea.

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0723 489 555, sau prin fax la 031 816 165. De asemenea, ne puteti scrie pe adresa de e-mail: carpetmore.office@gmail.com

Va asteptam in magazinul nostru din Strada Dr. Panait Iatropol nr. 22, sector 5, cartier Cotroceni, Bucuresti, de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00 sau sambata intre orele 10.00-14.00.

http://www.mocheta-hotel.ro

 

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 15 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …