Sa invatam cum sa intretinem o gradina!

posted in: Gradina | 0

Cui nu ii place o gradina in care totul este intr-o deplina armonie ? In care atunci cand pasesti parca te invaluie acel verde intens taiat pe alocuri de culorile calde ale plantelor…Toate acestea necesita grija noastra , atentia si daruirea care le-o putem oferi !

Daca vorbim de pomi , arbusti sau conifere , acestea au nevoie de de taieri de formare sau de rodire si in fiecare an de fertilizanti.

Plantele cu flori sunt mai sensibile au nevoie de tratamente fitosanitare si de fertilizari lunare. Regele din gradina care are nevoie de cea ai mare atentie este gazonul. Intretinerea gazonului este imperios necesara pentru ca o gradina sa arate bine. Trebuie tuns periodic, aplicate ingrasaminte, ierbicidari selective, scarificare si nu in ultimul rand insamantari, reinsamantari si suprainsamantari.

Cum traim intr-o lume a vitezei ,  in care timpul liber este tot mai putin, pentru a avea o gradina sau un spatiu verde impecabil si frumos putem apela la o firma de amenajari gradini Cluj. Sunt multe secrete care specialistii in spatii verzi le cunosc , doar asta le este meseria , dar credeti-ma ca diferentele se vor vedea imediat. Ore cati dintre voi stiati ca exista foarfeca pentru gazon ?

Putini , stiu! Credem ca stim sa tundem gazonul…nici aici nu este asa de simplu, specialistii spun ca din firul gazonului nu se poate taia decat o treime, daca ai lasat gazonul prea inalt trebuie sa ii reduci succesiv din lungime si nu dintr-o data.

Pentru a nu pierde investitia in spatiul verde care nu este deloc de neglijat acesta trebuie intretinut! Daca vreti ca spatiul verde care il aveti sa fie asa cum visati , apelati cu incredere la specialisti !http://www.gardenmarket.ro/servicii/amenajari-gradini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *