Sa vezi, sa stii si sa demonstrezi!

posted in: Servicii | 0

Siguranta si securitatea sunt lucruri care ne preocupa tot mai mult, in conditiile in care pericolele si infractionalitatea au devenit probleme reale si grave ale societatii noastre din ziua de azi. Sistemele de securitate, paza umana, instrumentele de protectie, informatiile privind siguranta noastra trebuie luate in calcul tot mai serios, tot mai rapid.

Dintre toate sistemele tehnice de securitate, sistemele video ofera rezultatele cele mai spectaculoase. Sunt foarte eficiente in identificarea problemelor sau a cauzelor acestora, fie ca sunt utilizate la supravegherea propriei case, a spatiilor publice, a zonelor cu acces restrictionat, a angajatilor unei companii sau institutii.

Sistemele de supraveghere video inregistreaza imagini ce pot surprinde persoanele suspecte, dovezi ale producerii unor evenimente neplacute. Acestea sunt stocate si pot fi utilizate ulterior, iar un alt avantaj este ca imaginile pot fi urmarite din orice colt al lumii, la orice ora, prin sisteme inchise de televiziune sau internet. De asemenea, un sistem de supraveghere video poate fi folosit impreuna cu sisteme de detectie antiefractie sau antiincendiu si ofera un grad ridicat de securitate.

Protectia oferita de supravegherea video pentru persoane, bunuri sau valori nu este raportata la costuri mari, este accesibila si ofera multe avantaje. Exista astfel de solutii, diverse si personalizate, pentru o multitudine de spatii comerciale, spatii de interes public sau a celor rezidentiale. Oricine poate beneficia de cea mai buna varianta de supraveghere, optimizata prin raportul calitate-pret, pentru o protectie completa asigurata de cele mai performante tehnologii.

O companie care asigura siguranta si cea mai ridicata calitate a sistemelor de supraveghere video este UMO Serv. Compania din Focsani realizeaza proiectatea, instalarea, testarea si intretinerea acestor sisteme electronice, completand astfel sistemele intregrate de securitate pe care le ofera clientilor sai de peste 18 ani de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *