Saloane evenimente Bucureşti

posted in: Servicii | 0

Dacă nunta ta va fi în curând, atunci a venit timpul să cauţi saloane evenimente Bucureşti. Ideal ar fi ca saloanele pentru evenimente să fie de dimensiuni medii, organizate într-un mediu familial, prietenos. Dacă totuşi îţi doreşti o nuntă grandioasă cu o atmosferă confortabilă, aspect deosebit și cele mai confortabile condiții, poţi alege unul dintre cele 4 saloane de evenimente Bucureşti, de la firstew.ro, care sunt combinate cu bun gust. Dacă doreşti să organizezi o nuntă, un botez sau pur și simplu să petreci timpul cu cei dragi, oaspeții tăi vor fi plăcut surprinși de restaurantul First Events & Weddings. 

De ce să alegi Salonul Giglio sau Salonul Amarillis? 

Cu o suprafață mică de 120 de metri pătraţi, salonul Giglio poate găzdui până la 56 de persoane într-un format unic. Designul sălii face posibilă amenajarea de mese aproape una de cealaltă, păstrând totodată accesul la ringul de dans pentru fiecare invitat. Masa principală  este situată în centru, astfel încât toți cei prezenți să-i poată vedea pe sărbătoriţi. La dispoziția ta este o zonă de lounge, astfel încât oaspeții să se poată relaxa și discuta la o ceașcă de cafea, precum și o cameră de hotel şi servicii de cazare, totul fiind mobilat în cel mai recent design. 

O altă opţiune este Salonul Amarillis cu o suprafaţă mare de 300 metri pătraţi şi o capacitatea de până la 150 de persoane. Amarillis este un salon frumos și spațios, cu mobilier simplu frumos decorat, un loc pentru evenimente corporatiste, botezuri şi nunţi. Decorul este foarte interesant: candelabre imense cu străluciri de cristal, pereţi decoraţi cu mătase, tablouri şi oglinzi veneţiene, o masă bogată cu prăjituri şi aperitive pentru copii, şi tablouri cu imagini din povesti- toate acestea te așteaptă în restaurantul First Events & Weddings. 

De ce să alegi Salonul Roma? 

Alege Salonul Roma pentru că are o suprafaţă de 100 mp şi poate găzdui aproximativ 70 de persoane, are un design elegant și actualizat, culori calde și mobilier de lux, pentru a crea atmosferă potrivită evenimentului tău din Bucureşti. Zonă este bine gândită și frumos mobilată. Zona de lounge, zona de masă stand-up, scaune conferinţă, mese conferinţă, pereţi albi, perdele prin care trece lumina naturală şi draperii alb lucios. De asemenea, Salonul Roma dispune de toate echipamentele tehnologice necesare: WiFi, proiectoare cu monitoare, sistem audio, iluminare LED, servicii tipărire şi fotocopiere, ecran proiecţie etc. Pe lângă meniurile deosebite, restaurantul First Events & Weddings pune la dispoziţie servicii de cazare, decorul salonului realizat de profesionişti, aranjamente florale, parcare gratuită şi multe altele. 

De ce să alegi Salonul Milano? 

Salonul Milano poate fi ales pentru evenimente restrânse de familie, private, de afaceri etc., deoarece dispune de o suprafaţă de 45 metri pătraţi şi poate găzdui până la 30 de persoane. Aici ţi se oferă pachete de servicii pentru grupuri, echipamente tehnologice şi multe altele. Salonul Milano este un salon clasic cu pereţi albi şi tablouri. Masa dreptunghiulară permite aranjarea scaunelor frumos decorate de jur împrejurul ei. Alegând Salonul Milano vei beneficia de meniuri atractive, aranjamente florale deosebite, decorul salonului în stilul tău, cazare în incinta hotelului, parcare gratuită.

Daca doresti sa afli mai multe informatii intra pe https://firstew.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *