Salteaua de care are nevoie copilul tau

posted in: Mobilier | 0

Salteaua de joaca pentru cei mici este destul de des intalnita in orice incapere unde se afla si un copil.

Aceasta a aparut in urma cu circa 7 ani si a devenit foarte cunoscuta multumita eficientei sale. Salteaua de joaca pentru cei mici poate fi cadoul perfect la aniversarea sau onomastica unui copil.

Chiar daca la inceput toate saltelele par a avea aceasi forma si aceleasi functii, salteaua de joaca pentru trebuie aleasa in functie de cum se doreste ca bebelusul sa stea. Modelele precum cel clasic este dotat cu o bara sau doua de sustinere, pentru a garanta copilului siguranta dorita. Mai mult de atat exista si saltele pentru copii in care acesta se poate juca cu usurinta pe burta. Aceste saltele sunt dotate de multe ori cu accesorii precum oglinzi sau imprimeuri cu animale sau personaje din desene animate.

Modelele de saltele de joaca pentru copii oferitde de minunatul nostru magazin online sunt realizate in culori cat mai atractive pentru cei mici, mai mult acestea pot avea forma unui animal, pot emite diverse sunete si pot oferi micutului dumneavoastra confortul dorit.

Cele mai importante detalii a unei saltele pentru copii este grosimea dar si materiale din care este realizata salteaua pentru copii jucausi. De cele mai multe ori pretul unui produs este mai scazut daca acesta este realizat dintr-un material mai sustinere si nu este dotat cu suport de sustinere pentru copii. In schimb saltelele la un cost mai ridicat sunt dotate cu parti pentru dentitie, suport de sprijin pentru copii si un material de foarte buna calitate.

Alege online salteaua ce consideri ca se potriveste pentru copilul tau, in cazul in care ai nelamuriri privind oferta te rugam sa apelezi la specialistii kiddystore.ro pentru a primi informatile de care tu ai nevoie.

http://kiddystore.ro/saltele

http://kiddystore.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *