Saltele de pat

20/07/2011 | Autor: | Posted in Casa si Gradina

Ne-am propus sa scriem acest articol, pentru a furniza cateva sfaturi utile in procesul de alegere al saltelei pentru pat.

O saltea bine aleasa intr-adevar va ajuta sa aveti un somn mai bun, sa va treziti odihniti si plini de energie pentru o noua zi plina de activitati. In schimb, faptul ca dormiti pe un pat cu o saltea gresit aleasa poate provoca insomnie si dureri de spate. Cand sunteti in cautarea unei saltele de pat este foarte important de stiut ca nu exista un singur model sau tip de saltea potrivit pentru toata lumea, asa cum nu exista o pozitie unica de dormit care sa favorizeze pe toata lumea.

Studiile legate de saltelele de pat sunt foarte limitate si neconcludente. Cauzele durerilor de spate sunt foarte variate si astfel este foarte dificil de identificat daca salteaua pe care dormiti amelioreaza sau din contra – accentueaza durerile de spate. Tipul de saltea potrivit fiecarei persoane este o chestiune de preferinta personala.

Majoritatea oamenilor prefera o saltea ferma, care asigura un suport perfect coloanei vertebrale. Desi nu exista studii care sa ateste faptul ca este bine sa alegeti o saltea ferma, este totusi recomandat de doctori ca salteaua sa asigure un suport  perfect al coloeanei vertebrale in timpul somnului.

Husa cu care este invelita salteaua este de asemenea un factor care poate mari confortul in timpul somnului.

Este de preferat sa alegeti o saltea la fabricarea careia s-au folsit materiale de cea mai buna calitate: Lana naturala,  Latex, Bumbac, Matase naturala(pentru husa) si materiale tratate antialergic sau antiacarieni.

In magazinul online de saltele puteti alege din cea mai variata gama de saltele din online-ul romanesc: saltele ortopedice saltex, saltele prestige, saltele memory foam, saltele ortopedice pe plasa de arcuri (cunoscute de catre cumparatori si sub denumirea de saltele relaxa) saltele cu latex

Echipa Expert-SALTELE.ro

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 3 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns