Sampoane profesionale pentru restabilirea parului deteriorat la nivel celular

posted in: Sanatate | 0

Cel mai important lucru care distinge un sampon profesional de orice alt sampon care poate fi gasit intr-un supermarket, este, desigur, abordarea cat mai individuala a fiecarui tip de par si scalp. Un exemplu simplu: majoritatea sampoanelor de pe piata au un pH standardizat de 5,5. De ce? Pur si simplu, acest pH cu siguranta nu va dauna niciunui tip de par sau scalp. Dar, in unele cazuri (de exemplu, cand pielea este predispusa la ingrasare, tricologul recomanda sampoane profesionale cu un pH orientat spre partea acida. Si este mult mai probabil sa-l gasesti in magazinul online beautyoneshop.ro. Acesta nu este doar cazul pH-ului – piata de masa in ansamblu se straduieste pentru universalizare. Dintr-un motiv simplu: nu trebuie sa consulti un medic sau stilistul inainte de a cumpara un sampon de la magazinul din apropiere.

Sampoanele profesionale sunt diferite

In linia de sampoane profesionale exista mai multa variabilitate. Din magazinul online beautyoneshop.ro poti alege un sampon profesional tinand cont de multi parametri in acelasi timp: starea scalpului, prezenta sau absenta vopselei, lungimea parului, prezenta altor compusi chimici permanenti (de exemplu, agenti de ondulare) si chiar stilul de viata. Nu este surprinzator ca alegerea unui sampon profesional este recomandata de experti. Sampoanele profesionale pentru par sunt departe de a fi universale. Poti alege cel mai bun sampon profesional din diferite categorii. De exemplu, agenti de nuanta, produse anti-matreata si sampoane profesionale speciale pentru par vopsit.

Samponul profesional se deosebeste de cel obisnuit, in primul rand prin faptul ca este creat de un profesionist iar alegerea se face in functie de problema clientului.  Nu trebuie sa fii stilist pentru a realiza ca nu exista un sampon pentru toate tipurile de par. La fel cum nu exista o crema potrivita pentru toate tipurile de piele. Liniile profesionale nu amesteca niciodata samponul si balsamul sub forma unui produs 2 in 1, deoarece doua medii diferite nu pot exista intr-o sticla. Sampoanele profesionale au o compozitie mult mai detaliata in functie de tipul de par. Producatorii iau in considerare tot felul de caracteristici ale scalpului si ale parului in sine. In total, numarul de sampoane concepute pentru a rezolva probleme specifice depaseste cateva zeci.

Cosmeticele de par profesionale se caracterizeaza printr-o valoare variabila a pH-ului. Produsele profesionale sunt potrivite pentru imbunatatirea starii parului in mod individual. Sampoanele profesionale difera de sampoanele conventionale, in primul rand prin faptul ca contin un numar mai mare de ingrediente active. Acestea sunt de obicei imbogatite cu agenti de conditionare care il fac mai usor de descurcat, nu ingrasa parul si ii confera un aspect mai voluminos. Sampoanele profesionale actioneaza usor asupra scalpului, iar eficienta utilizarii lor este atat de mare incat rezultatul se vede dupa prima utilizare. In acest caz, sampoanele profesionale pot fi folosite zilnic. Exista sampoane profesionale pentru par vopsit, pentru par permanent, pentru volum, pentru par uscat si gras, pentru tipuri de par mixt (gras la radacini si uscat la varfuri), precum si impotriva matretii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *