Șampon împotriva căderii părului

posted in: Comert electronic | 0

Principala sa acțiune este îngustarea foliculilor de par și întarirea radacinii, care protejeaza împotriva caderii mecanice. Un șampon împotriva caderii parului conține o cantitate imensa de vitamina PP care este un anti-inflamator, alge Klamath, acid lactic, extract de Acai, pantenol care acționeaza simultan împotriva caderii parului și întaresc radacina parului, facându-l mai gros și mai elastic. Acest tip de șampon adauga volum, nu încarca firele de par, face parul ușor și aerisit, creând un efect vizual de densitate. Șamponul împotriva caderii parului creeaza o pelicula protectoare invizibila care elimina porozitatea și protejeaza împotriva uscaciunii, fragilitații și razelor nocive ale soarelui.

Cauzele caderii parului

Caderea parului este un proces normal, deoarece firele de par cad și altele noi cresc în locul lor într-o anumita perioada de timp. Numarul normal de cadere a firelor de par este considerat a fi de 70-100 pe zi. În mod normal, acest lucru se întâmpla complet neobservat, dar în exterior devine un semnal vizibil al unei probleme. Cauzele caderii parului pot fi și modificari de vârsta, și acest lucru se întâmpla mai ales la barbaţi.

Cele mai frecvente cauze ale caderii parului la femei se datoreaza unor probleme, precum: lipsa de vitamine și oligoelemente în organism; uscarea scalpului, care duce la iritația foliculilor de par; îngrijire necorespunzatoare; pieptanarea parului ud sau ștergerea necorespunzatoare a parului; par excesiv de lung – parul cade din propria greutate; boli sau anomalii fiziologice.

Cum funcționeaza un șampon împotriva caderii parului?

Dupa cum explica experții, procesul unui cap cu chelie, este dupa cum urmeaza: daca DHT se acumuleaza în foliculii de par, aceștia se micșoreaza și se ofilesc la dimensiunea miniaturala. Acest lucru are ca rezultat un ciclu de viața mai scurt pentru par, iar noile fire de par cresc acum mai subțiri și mai moi. Exact aici intra în joc șamponul împotriva caderii parului. Exista șampoane care îmbunataţesc circulaţia sângelui la nivelul scalpului şi astfel furnizarea de nutrienţi la radacinile parului, și pentru aceasta, folosesc puterea uleiurilor esenţiale, așa cum este Acai.

Șamponul împotriva caderii parului este capabil sa stimuleze parul direct de la radacina. În același timp, permite prelungirea fazei de creștere a parului anagen, asigurând astfel o pierdere semnificativa a parului și o creștere mai mare. Un astfel de șampon este ușor de utilizat. Se aplica pe parul umed, se maseaza bine dar ușor și apoi se clatește. Daca este necesar se repeta. Recomandabil este sa folosești un șampon împotriva caderii parului, precum cele din magazinul online beautyoneshop.ro. Aceste șampoane nu conțin silicon, astfel încât componentele sa patrunda cât mai bine în scalp şi sa-şi dezvolte întregul potenţial. Aceste componente sunt cunoscute tuturor și efectele lor benefice sunt cunoscute de mult timp. Un astfel de șampon este conceput pentru a face buclele groase și puternice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.