Samsung Galaxy A3 vs S6, ce sa alegi?

posted in: IT | 0

Imi doresc mult sa cumpar un smartphone produs de compania Samsung si inca nu stiu sigur la ce telefon sa ma opresc pana la urma. Am de ales intre doua variante, si anume Samsung Galaxy A3 in comparatie cu S6.

Trebuie sa ma decid pana la sfarsitul lunii,astfel ca de luna viitoare sa am un telefon nou. Samsung Galaxy a3 vs S6, pe care sa il cumpar?

Nu stiu la care dintre cele doua variante sa ma opresc. Daca stau mult pe ganduri, imi este tare greu sa aleg intre Samsung Galaxy A3 in comparatie cu Galaxy S6. Am auzit ca ambele telefoane dau doavada de performante excelente, de aceea imi este dificil sa ma decid, din acest punct de vedere.

Stiu ca ambele telefoane au recenzii excelente din punct de vedere al performantelor tehnice. Acum tind mai mult spre Samsung Galaxy S6, parca este un pic mai pe sufletul meu, insa nu stiu exact daca voi face o alegere potrivita, iar apoi sa regret ca nu am cumparat Samsung Galaxy A3.

Ambele telefoane arata bine

In ceea ce priveste aspectul exterior, imi este la fel de greu sa ma decid. Asta penntru ca nu pot spune ca vreunul dintre ele, Samsung Galaxy aA3 vs Samsung Galaxy S6, imi displace in vreun fel. Amandoua sunt frumoase, au un design deosebit si se potrivesc stilului meu. De aceea, imi este tare greu sa fac o alegere finala sic and ma uit la ele,imi vine sa le cumpar pe amandoua. Insa, din pacate, nu am bani decat pentru a cumpara un singur telefon. De aceea, trebuie sa ma decid cat mai repede intre Samsung Galaxy A3 vs S6.

Ambele telefoane functioneaza cu sistemul de opeare Android, iar eu pana acumam avut un telefon care functiona cu Windos Phine.Uneori, ma gandesc ca ar fi mai bines a cumpar tot un astfel de telefon, ca s ail inlocuiesc pe cel vechi, insa tot mai multi mi doresc un Samsung. De aceea, trebuie sa iau o decizie finala sis a aleg cat mai repede cu putinta intre cele doua modele, Samsung Galaxy A3 vs S6, pe care le consider exceptionale.

O cerinta pe care o am este ca fotografiile facute,fie peisaje, fie portrete, sa iasa excelent, dar cred ca ambele modele stau foarte bine la acest capitol.

Follow Emil:

Ma pasioneaza fenomenul de promovare pentru afaceri si magazine in mediul virtual: SEO, SEM, SMO, dar si design si content development. http://www.webdesignoptimizare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *