Investeste intr-un display Samsung S5 la pret corect si vei avea un telefon ca nou

posted in: Tablete | 0

Cand la o masina se defecteaza o piesa, parca suntem dispusi sa cheltuim oricat numai ca sa punem masina pe picioare si sa putem beneficia de confortul propriei masini pentru a ajunge dintr-un loc in altul. Intrebarea mea este de ce nu facem la fel si atunci cand se defecteaza un televior, sau un telefon? Multi dintre voi veti spune ca nu merita banii, ca mai bine inlocuim televizorul sau telefonul si rezolvam problema, decat sa cheltuim la fel de multi bani pe reparatia sa, nu?

Totusi, avand in vedere ca un telefon bun inca este destul de scump ca pret, atunci cand ni se strica o piesa, este recomandat sa investim in reparatia sa, nu in inlocuirea sa. De altfel, daca luam exemplul unui Samsung S5 care inca se afla pe piata la preturi de peste 1000 de lei, este mai simplu sa reparam decat sa schimbam. Putem gasi un display Samsung S5 la pret mai mic decat daca am cumpara un telefon nou.

Un display poate costa chiar 4-500 de lei, dar tot este mai putin decat 1000 de lei. Daca se intmpla sa fiti intr-o astfel de situatie, atunci va recomdand sa cumparati un display original. Cele contrafacute va vor face mai mult rau decat bine. Piesele de schimb contrafacute, in special displayurile, afecteaza performantele telefoanelor intr-un grad asa de mare, inca ajung sa fie nefunctionale la scurt timp dupa ce sunt reparate.

Mai mult decat atat, displayurile contrafacute nu sunt tot timpul potrivite milimetric cu restul telefonului. Asta inseamna ca va incepe sa dea rateuri tot mai des si va arata ieftin si neingrijit cat de curand.

Avantajele unui display original au fost dezbatute de multe ori si parca de fiecare data sunt tot mai greu de inteles. Ce trebuie sa retineti, inidferent de ce veti mai auzi sau veti mai citi, vis-a-vis de piesele de schimb autentice pentru telefoane si alte gadgeturi este ca original inseamna performante bune. Piesele originale inseamna ca ai un telefon ca nou imediat ce ai schimbat piesa defecta.

O piesa contrafacuta, mai ales cand vine vorba de telefoane si noile televizoare smart inseamna mici intarzieri in raspuns, la atingere. De ce? Spre exemplu, un display de telefon are un mic cip cu care este conectat la restul telefonului. Acest cip este responsabil cu receptionarea semnalelor tactile pe care le trimite in miimi de secunda catre placa de baza a telefonului care iti arata rezultatul cererii tale. Daca acest cip nu este verificat din fabrica (lucru care nu se face in fabricile care construiesc telefoane contrafacute), este foarte posibil ca el sa fie defect, sau sa aiba mici defectiuni din fabrica. Asta inseamna ca va avea probleme in receptionarea acelui semnal tactil de care vorbeam mai inainte, si prin urmare, va avea intarzieri atunci cand va trebui sa iti arate rezultatul cerut de tine.

Este adevarat, uneori pentru astfel de intarzieri este de vina si placa de baza a telefonului. Dar, cand aceste intarzieri sunt permanente, poti fi sigur ca este din cauza displayului, pentru care nu ai vrut sa platesti pretul corect, ci pretul contrafacut.

s.c. ELEDO s.r.l.

Sediul social: Str. Mihai Viteazu nr. 408, loc. Ipotesti, jud. Suceava

Program: luni – vineri, 12.00 – 18.00

Telefoane:

0742.051.848

0748.052.444

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *