Santiere navale si constructii ambarcatiuni cu Nautica Magazine

posted in: Servicii | 0

A dat soarele, au inceput lansarile in constructii nave, constructii ambarcatiuni si accesorii nautice! Sute de producatori ambarcatiuni din Romania si de peste hotare fac oferte care mai de care mai tentante pentru constructii nave sau constructii ambarcatiuni personalizate. iar NauticaMagazine.ro le va prezenta pe toate. Este sezonul in care santierele navale se dezmortesc, iar cererile la constructii nave si constructii ambarcatiuni incep sa mareasca doza de optimism producatorilor de ambarcatiuni precum yacht, croaziere, salupe cu motor si barci de pescuit! Daca in Romania sunt putine santiere navale, peste hotare numarul ofertelor la constructii nave si constructii ambarcatiuni a crescut deja simtitor. Cei mai fericiti producatori de ambarcatiuni sunt cei care activeaza pe nisa yacht si salupe cu motor!

O nisa care se dezvolta cu repeziciune si in Romania, unde mari producatori de ambarcatiuni fac oferte de constructii nave si constructii ambarcatiuni tentante pentru piata actuala. Cele mai multe constructii de nave si ambarcatiuni se regasesc in sectoarele yacht de lux, salupe cu motor si barci pneumatice. Pe langa acestea, exista producatori de ambarcatiuni care se bucura de un real succes si pe nisa jucariilor nautice precum skijet, echipamente de scuba diving, echipamente de windsurf si accesorii pentru sporturi nautice! O gama larga de ambarcatiuni, accesorii ambarcatiuni, care au intrat in plin sezon al cererilor si vanzarilor. Este luna in care micii producatori de ambarcatiuni incearca sa se evidentieze cu oferte si facilitati aparte, iar marii producatori de ambarcatiuni si marile santiere navale se lauda cu noi proiecte de constructii nave si constructii ambarcatiuni, cu tehnologii cat mai ecologice.

in ciuda crizei financiare, exista santiere navale in Romania care reusesc sa se mentina pe piata de constructii nave si constructii ambarcatiuni, prin colaborarea cu producatori de ambarcatiuni internationali si constructii ambarcatiuni proprii si personalizate. Printre cele mai cunoscute santiere navale din Romania sunt Şantierul Naval Constanta, Şantierul Naval Orşova, santierul Naval Damen Galati, santierul naval STX RO Tulcea. Aceste santiere Navale din Romania se mentin pe linia de plutire, inregistrand diminuari ale veniturilor. Cresteri ale veniturilor s-au simtit la putine santiere navale romanesti, printre care se regasesc santierul naval Braila si Daewoo Mangalia Heavy industries.

Aceste santiere navale au asigurat in ultimii ani lucrari de constructii nave si constructii ambarcatiuni. si, in ciuda crizei financiare, exista dealeri si producatori de ambarcatiuni in Romania care se arata optimisti in privinta dezvoltarii pietei de constructii nave si constructii ambarcatiuni. Cat despre vanzari, puterea de cumparare a romanilor nu este la nivel inalt, insa multe constructii de nave si constructii ambarcatiuni se realizeaza in special pentru export. In Romania, avem constructii ambarcatiuni precum salupe, yacht, barci cu motor si barci de pescuit. iar in sezonul de primavara, multi producatori de ambarcatiuni au scos pe piata proiecte noi de constructii nave si constructii ambarcatiuni, pe care NauticaMagazine.ro vi le va prezenta rand pe rand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.