Scanner 3d industrial – COMET L3D

COMET L3D face parte din gama de scanere 3D profesionale ale producatorului german Steinbichler Optotechnik GmbH, unul dintre cei mai renumiti producatori de scanere 3D profesionale de mare acuratete, ideale pentru digitizarea 3D in industrie, arhitectura, inginerie inversa, dar si pentru digitizarea 3D in industria de prototipare rapida.

COMET L3D este un scanner 3D destinat producatorilor industriali fiind ideal pentru digitizare 3D, analizare, masurare, inspectie, testare materiale si produse in industria de automobile, aeronautica prototiparea si dezvoltarea de angrenaje si utilaje industriale precum si parti componente ale acestora.

Scanerele 3D Steinbichler sunt compacte si stabile fiind ideale pentru aplicatii solicitante, cum ar fi aplicatiile de asigurare a calităţii. Conceput pentru usurinta in utlizarea acest scaner 3D ofera flexibilitate si eficienta mare in toate domeniile.

Cu acest scaner 3D puteti realiza digitizarea obiectelor Dvs in vederea masurarii si inspectiei in doar cateva minute cu efort minim si cu acuratete mare a scanarilor 3D obtinute. Ideal pentru aplicatii diferite datorita modului de echipare si configurare care permite scanarea obiectelor de dimensiuni mici dar si de dimensiuni mai mari datorita posibilitati de configurare al obiectivelor FOV dar si al camerelor video.. Sistem de scanare 3D complex cu tripod si masa rotativa pentru a facilita scanarea si pentru a obtine o scanare 3D cat mai precisa.

Scanerul 3D COMED L3D este portabil si este usor de configurat si instalat permitand astfel utilizarea scanerului 3D chiar in spatiul Dvs de lucru in momentul si in locul de care aveti nevoie.

Este solutia ideala de scanare 3D pentru utilizatori care vor sa profite functionalitatea extinsa de masurare fiind ideala pentru aplicatii in metrologie pentru obtinerea de masuratori precise si rapide.

Follow seo.zspotmedia:

Solutii profesionale de format mare si productie publicitara Import si distributie. Inca de la inceput ne-am implicat pe piata de echipamente format mare, o piata in continua dezvoltare, cu cerinte specifice si utilizatori exigenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *