Schimba decorul casei tale ieftin si cu putin efort

posted in: Design Interior | 0

Poate ca de multe ori te-ai gandit ca interiorul casei tale merita o schimbare. Totusi, ai renuntat tot de multe ori, cel mai probabil din lipsa banilor sau din cauza deranjului pe care l-ar fi provocat o schimbare a decorului. Afla in acest articol cum poti schimba interiorul casei tale simplu, ieftin si fara nici un fel de deranj.

Covoarele, metoda cea mai simpla si ieftina de a improspata decorul

Poate ca nu v-ati gandit neaparat la o astfel de schimbare insa da: covoarele reprezinta una din cele mai simple si mai ieftine metode de a da o noua infatisare camerelor tale. Indiferent ca e vorba de covoarele pentru baie, bucatarie, dormitor sau sufragerie, poti schimba usor decorul doar cu ajutorul unui covor nou. Bineinteles, pe langa faptul ca i se poate spune accesoriu decorativ, covorul indeplineste si alte functii. Dintre cele mai importante amintim de faptul ca este izolator termic, protejeaza pardoseala si bineinteles, atenueaza zgomotele.

Sfaturi simple pentru alegerea covorului potrivit pentru fiecare camera

In primul rand, un criteriu important in alegerea covorului potrivit il reprezinta marimea. In functie de spatiul in care va fi amplasat covorul, trebuie sa va ganditi exact atat la marimea cat si la forma covorului.

In al doilea rand trebuie sa vorbim si de culori. Daca de exemplu camera in care va fi amplasat covorul este mai mica, vom avea nevoie de un covor in nuante mai deschise, pentru a crea iluzia de spatiu mai mare. Deasemenea, daca pentru fiecare camera alegem covoare in functie de stilul arhitectural al casei, formele si modelele mobilierului sau alte criterii elevate, daca vorbim de camera copiilor, trebuie neaparat sa le facem pe plac. Astfel, nu vom mai tine cont de culori sau modele, ci vom alege din gama de covoare pentru copii pentru ca in camera lor, ei trebuie sa fie multumiti in primul rand.

Pentru restul camerelor, covoarele trebuie alese si in functie de alte criterii. Sufrageria merita un covor din categoria covoare moderne. Pentru baie, trebuie neaparat sa alegem un covor care sa absoarba apa foarte bine si in acelasi timp sa se poata usca repede. Daca vorbim si de covoare pentru holuri, trebuie sa ne gandim ca aculo au sansa sa se murdareasca cel mai repede. Tocmai din acest motiv, trebuie sa cautati covoare mai inchise la culoare.

Nu in ultimul rand, covoarele pentru dormitorul matrimonial trebuie sa fie speciale fata de celelalte. Astfel, puteti alege un covor care sa defineasca si mai bine spatiul intim in care va fi amenajat.

Daca pana acum credeai ca schimbarea decorului inseamna neaparat mobila noua, usi si ferestre noi, vopsea noua, sper ca prin aceste sfaturi am reusit sa te conving de faptul ca si simpla schimbare a unui covor poate sa-ti modifice radical o camera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *