Schimba-ti geamurile cu termopane

posted in: Casa si Gradina | 0

Va spun din start, ca daca vine vorba de preturi termopane, cel putin in aceasta perioada nu aveti de ce sa va faceti griji.

Iarna aceasta inca nu e gata. Sau, ca sa fiu mai exact, iarna aceasta nu si-a facut simtiti coltii. Astfel, nici voi inca nu ati vazut cum urca pretul caldurii, sau cate lemne ati consumat. Tocmai de aceea, va spun ca inca aveti timp sa va ganditi serios sa investiti in geamuri de termopan pentru casa voastra, daca inca aveti geamuri clasice, din lemn si sticla subtire.

Daca veti cauta un pic, veti gasi termopane la preturi intr-adevar mici. Dar haideti mai intai sa vedem care sunt avantajele montarii de geamuri de termopan la apartamentul, garsoniera, la vila sau la casa pe care o detineti.
Primul si cel mai important avantaj al montarii termopanelor, este acela ca veti economisi, indiferent daca stati la oras sau la tara, indiferent daca aveti incalzire centrala si calorifere sau doar soba.

Veti economisi, deoarece geamurile termopane, sunt izolatoare termice cu pana la 70% mai mult decat geamurile clasice. Asta poate insemna ca ati putea arde cu pana la 70% mai putine lemne sau ca ati plati factura de la caldura cu o reducere de pana la 70%. Dar ce le face asa bune izolatoare termice? In primul rand, sticla foarte groasa, in trei straturi, cu spatii intre ele umplute cu un gaz special. In al doilea rand, materialul din care este facut geamul propriu-zis, numit PVC, materia care spre deosebire de lemn, nu poate avea crapaturi sau pori. In al treilea rand, ajungem si la sistemul etans de inchidere, sistem ce garanteaza ca nici un fir de aer din exterior nu va reusi sa patrunda in interior.

Bineinteles ca pe langa acest mare avantaj al folosirii geamurilor termopane mai sunt si cateva secundare de mentionat. Printre acestea, in primul rand am putea de faptul ca pe langa izolare termica, folosirea geamurilor de termopan garanteaza si o foarte buna izolare fonica. Un alt avantaj pe care termopanele in constituie, este acela al sigurantei pe care le ofera. Hotii nu vor mai putea patrunde atat de simplu in locuinta ta, asta in primul rand. In al doilea rand, sunt sigure pentru faptul ca sunt securizate, fapt ce va garanteaza ca nu va veti taia, daca veti sparge din greseala un astfel de geam.

Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca geamurile de termopan sunt foarte rezistente, asa ca daca nu-l veti atinge cu un material tare, ca piatra sau fierul, nu veti reusi sa-l spargeti.http://www.porta-ventana.ro/cgi-sys/suspendedpage.cgi

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *