Se apropie vacanta de Paste!

posted in: Turism | 0

Sarbatoarea de Paste este eveniment important pentru romani si prilej pentru o binemeritata vacanta. Si pentru ca o iesire este oportuna, cautam destinatii care sa ne aduca clipe de relaxare, de odihna, vreme frumoasa si, de cele mai multe ori, fara prea multa aglomeratie.

Desi o parte dintre noi prefera o destinatie de vacanta legata de sarbatoarea religioasa, putem sa optam si pentru o destinatie cu referinte favorabile, tocmai buna pentru o calatorie destul de scurta si conditii ideale pentru un astfel de sejur. Antalya poate fi o alegere buna, pentru ca distanta nu este foarte mare, fie ca e facuta cu avionul sau cu masina, iar vremea este una deosebit de prietenoasa pentru perioada Pastelui.

Putem alege un pachet de o saptamana pentru un sejur complet dar si o vacanta mai scurta de 3-4 zile. Ofertele de vacanta asigura, de obicei, transportul cu avionul si cazarea in hoteluri de 4-5 stele, in conditii foarte avantajoase de all-inclusive. Si, desi suntem obisnuti sa ciocnim oua rosii, putem sa sarbatorim Pastele in piscina, alaturi de platouri cu fructe si bauturi reci!

Antalya este o statiune primitoare, atat in timpul verii pentru concediu, dar si cu ocazia Sarbatorilor importante din calendarul nostru. Pentru cele mai bune oferte si solutii este ideala consultarea unei agentii specializate care ne poate recomanda cele mai bune variante in functie de nevoile si dorintele noastre pentru o vacanta de Paste care sa ne reincarce bateriile.

Golden Travel Focsani este o agentie de turism care iti ofera cele mai bune oferte si conditii pentru a avea o vacanta placuta sau o excursie deosebita, in locatii din tara sau din strainatate. Mai multe detalii pe www.golden-travel.ro .

Follow Golden Travel:

Cred ca ti-ai dorit mereu sa intri intr-un magazin de calatorii si sa gasesti vacanta sau traseul perfect pentru tine, pentru nevoile si personalitatea ta! Noi, la Golden Travel stim ca uneori nu e usor sa te decizi care e cea mai potrivita varianta, de aceea stim sa iti oferim cele mai bune sfaturi, oferte, itinerarii si conditii care sa iti implineasca dorintele si asteptarile. Golden Travel – magazinul tau de calatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *