Categorii
Culturism Sanatate

Se merita sa folosim suplimente sau produse anabolizante?

Adesea ma intreb daca chiar se merita sa luam suplimente sau produse anabolizante pentru o masa musculara mai proeminenta si mai bine definita.

Pe moment ne bucuram de muschi bine definiti, insa pe termen lung avem ceva de castigat?

Consumul de steroizi si de suplimente pentru muschi ne dau beneficii doar pe moment, ne fac sa aratam bine si sa fim mai puternici, insa odata ce am incetat sa mai consumam astfel de produse si mai ales daca incetam sa mai facem si sport, atunci corpul, organismul, revine la forma initiala, mai luam in calcul si efectele secundare…si atunci ma intreb: oare chiar se merita?

Se merita pentru cei ce participa la concursuri, se merita pentru cei ce sunt innebuniti de fizicul lor si nu vad multumire decat apeland la astfel de produse. Dar nu prea se merita pentru un om normal care merge la sala doar pentru a avea o buna conditie fizica.

Ce presupune consumul de steroizi

Doar sa iei steroizi nu este indeajuns pentru a-ti creste masa musculara. Este nevoie sa urmezi o dieta alimentara adecvata si este esential sa faci exercitii fizice pe masura. Cand zic de o dieta alimentara adecvata, nu ma refer la a maca doar putine alimente, ci dimpotriva, trebuie sa mananci cam 5 mese pe zi, 5 mese bogate, trebuie sa cumperi steroizi(iar pentru un ciclu bun care sa te ajute trebuie sa scoti macar 300 RON din buzunar, macar. Pe urma vine si terapia post ciclu si ar mai veni si perioada de definire, unde intra iar alti bani). Si ca sa fii sigur ca esti pe drumul cel bun, ideal ar fi sa platesti si un antrenor personal care sa iti faca programul alimentar si programul exercitiilor fizice.

Cu alte cuvinte, nu este indeajuns sa iei steroizi, ci pe langa cumpararea acestor produse mai sunt si alte lucruri de luat in calcul si mai ales…este vorba de bani. Sa ai o masa musculara bine definita presupune si cheltuirea a ceva banuti.

Raspunsul este diferit pentru fiecare dintre noi, punand totul in balanta unii ajungem sa consideram ca se merita sa folosim produse anabolizante, in timp ce altii ajung la concluzia ca nu se merita.

De Andrei

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *