Organizarea conferinte, banchet in Constanta – Season Events Constanta

posted in: Servicii | 0

Season Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra.

Season Events Constanta organizeaza orice tip de eveniment de la A la Z, fie el petrecere (petrecere privata, zi de nastere sau de nume), aniversare sau aniversari, petreceri pentru copii, evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, sarbatori legale si religioase, congres, meeting. Daca nu aveti timp sau rabdarea necesara pentru a cauta toate serviciile puteti apela la o firma specializata in acest domeniu.

Season Events va ofera in primul rand consultanta pentru evenimentul dumneavoastra, doreste sa va afle preferintele si va recomanda exact ceea ce vi se potriveste. Se stabileste un buget pentru intregul eveniment sau pentru fiecare serviciu in parte, iar dumneavoastra achitati un avans, un singur avans pentru intregul pachet de servicii. Daca aveti nevoie de informatii veti lua legatura cu o singura persoana, care cunoaste toate detaliile evenimentului si va fi alaturi de dumneavoastra pana la finalul evenimentului. Pe langa toate aceste avantaje, dat fiind faptul ca achizitionati toate serviciile dintr-un singur loc, veti beneficia si de un discount pentru pachetul de servicii achizitionat sau bonusuri importante.

Season Events Constanta organizeaza venimente corporate, receptii, aniversari private, lansari de produse. Ne ocupam de gasirea locatiei potrivite, invitatii, transport si cazare invitati daca este cazul, logistica completa (consumabile, sistem audio si video, speaker, traducator), decoratiuni sau banner personalizat, hostess pe tot parcursul evenimentului si putem realiza petrecerea de final, cu oferire de cadouri personalizate si diplome. Pentru organizarea evenimentului dumneavoastra ne deplasam si in Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Navodari,

Eforie Sud, Eforie Nord, Ovidiu, Murfatlar, dar cele mai multe solicitari sunt la evenimentele din Constanta si Mamaia.
Organizarea unui banchet este foarte complexa, fiind vorba de un colectiv, care este posibil sa-si doreasca lucruri diferite. Consultantii unei firme de organizari evenimente trebuie sa discute cu acestia si sa ajunga la un punct comun in tot ceea ce priveste evenimentul, astfel incat toate partile sa fie multumite.

In functie de invitati se comanda un candy bar tematic si personalizat Constanta si tortul personalizat se realizeaza in functie de tema principala pentru care ati optat! Daca va doriti un bufet cu desert mai sanatos in Constanta, puteti opta pentru un bar de fructe frumos taiate si amenajate intr-un mod inedit pe o masa la care vor avea acces toti invitatii!

Conform preferintelor, trebuie sa optati pentru sonorizare si muzica ce o doriti la banchet. Fie ca e vorba despre un DJ, sistem karaoke sau formatie, muzica trebuie sa fie dansabila si de toate genurile pentru ca toti cei prezenti sa se distreze sa se distreze!

Decoratiunile ce urmeaza a fi realizate pentru bachetul de sfarsit de an in Constanta trebuie sa se plieze pe locatia unde il organizati si de stilul pe care il abordati: elegant, rustic, colorat, iar decoratiunile pentru evenimente Constanta variaza in functie de bugetul pe care doriti sa il alocati!

Un banchet in Constanta este dificil de organizat pentru ca trebuie sa se tina cont de toti participantii si sa fie pe placul tuturor deoarece constituie un moment unic si important din viata fiecaruia de care toti doresc sa isi aminteasca cu drag. O firma de organizari evenimente Constanta poate aranja un banchet de la A la Z cu tot ce trebuie pentru a fi plin de farmec. Season Events Constanta, are un sediu de lucru in Constanta si va asteapta sa-i contactati pentru orice serviciu aveti nevoie sau pentru organizarea unui eveniment! Contact 0762649069 https://www.facebook.com/seasoneventsconstanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *