Secretul unei pieli frumoase

posted in: Lifestyle | 0

Dacă realizezi la un moment dat că râvneşti la superba pielea a modelor de pe coperta revistelor, în primul rând gândeşte-te la CURĂŢENIE şi apoi la VERDE.

Despre ce vorbesc? Găseşti mai multe detalii mai jos.

Curăţenie

Companiile care produc produse de îngrijire a pielii vor ca tu să crezi că un ten frumos poate fi achiziționat într-o cutie cu cremă. Dar o piele cu adevărat radiantă, hidratată și fără cusur este rezultatul unei stări de curăţenie nu doar la nivelul pielii, ci în interiorul tău, dupa cum ne explica Rahela intr-un articol pe blogul Chantel

Dacă ai sângele curat, acesta va furniza mereu nutrienţi minunaţi chiar la uşa fiecărei celule din corpul tău şi, astfel, vei fi pe calea către o piele frumoasă.

Astăzi este foarte greu să ţii toxinele departe de sângele tău pentru că trăim într-o „mare” de produse chimice și medicamente, și, în mare parte, mâncăm alimente rafinate. Dacă obiectivul tău este o piele sănătoasă, trebuie sa faci un efort conștient de a elimina aceste substanțe periculoase din corp, în timp ce le înlocuieşti cu cele mai bune substanțe nutritive. Vestea bună e că organismul tău este într-o curăţenie constantă și a fost creat cu capacitatea de a împinge afară de toxine, atâta timp cât îi furnizezi energia de a face acest lucru.

Gândeşte VERDE

Primăvara este sezonul perfect pentru curăţenie, pentru că acesta este anotimpul în care ficatul curăță și vindecă prin împingerea toxinelor periculoase în mod natural. Alimentele verzi sunt excelente pentru ficat. Vegetalele cu frunze de culoare verde închis – kale, spanac, broccoli și frunze de păpădie – sunt alimente extraordinare. Consumă-le fierte, crude sau chiar sub formă de suc. Formează-ți un obicei sa „mănânci verde” și vei vedea imbunatatiri considerabile și daca suferi de celulita pe coapse și nu numai.

Mai multe alimente pentru a-ţi hrăni corpul şi pielea

Alte alimente care te ajută să ai o piele sănătoasă includ grăsimile și uleiurile crude și virgine. Uleiul de cocos este deosebit de bun pentru tiroidă. Alimentele bogate în minerale (legume cu frunze de culoare verde închis, verdeţuri oceanice și fructe de mare) și alimente bogate în antioxidanți (suc de coacăz negru și de afine și ceai verde) sunt o necesitate zilnică.

Luaţi în consideraţie curăţenia şi verdele și vei avea o piele frumoasă. Apropo, vei descoperi, de asemenea, noi niveluri de energie în timp ce petele se estompează.

Bineînteles, există și foarte multe produse cosmetice care te pot ajuta. Trebuie să te documentezi corespunzător și să alegi produse bune si numaidecat testate dermatologic, deoarece în ultima perioada au apărut tot felul de produse fantoma care produc marea cu sarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *