Sejur la Casa Dorului pe clisura

posted in: Cazare, Turism | 0

Daca vrei sa-ti faci un sejur in Clisura Dunarii, ai de unde alege o pensiune moderna.

www.casadorului.ro
www.casadorului.ro

Cazanele dunarii cazare: in zona Eselinta-Dubova la Casadorului.ro poti vedea pensiunea Casa Dorului, care este un spatiu de cazare cu un etaj si mansarda, cu balcoane unde te poti relaxa si contempla minunile naturii. La etaj exista o terasa, unde poti manca si de asemeni, poti contempla natura. Nimic nu se compara cu ceea ce iti poate oferi Casa Dorului.

Daca vrei sa faci plaja, in curtea casei exista sezlonguri confortabile. Mai mult decat atat, aici poti face sauna, deoarece pensiunea este dotata cu o sauna si jacuzzi incalzit, care are o adancime de doar 1,5 m, neexistand pericolul de inec.

In curtea exterioara exista o alta piscina incalzita cu panouri solare, iar de jur imprejur existand terenul cu gazon si sezlonguri. Cazarea la Casa Dorului se poate face la alegere, dintr-un numar de 5 camere pentru un numar de 12 persoane, indiferent de anotimp.

Fiecare camera are propria baie si balcon, un minifrigider si aer conditionat. Pentru a manca poti descoperi o bucatarie complet utilata, cu sala de mese, o terasa si gratar. La capitolul facilitati, sunt puse la dispozitia clientilor doua frigidere mari si doua vitrine frigorifice, in care turistii pot pastra alimentele in conditii de siguranta pentru ei si familiile lor, mai ales daca au si copii, iar parcarea este dotata cu sistem de supraveghere video.

Pentru a obtine cele mai bune preturi la hotelurie din Clisura Dunarii, poti sa filtrezi pretul cu rata medie de noapte si daca esti preocupat de calitate, poti, de asemenea, sa filtrezi dupa ratingul de stele si dupa evaluarea agentiei de turism. In plus, ofertele de agrement gazduite de hotel iti asigura o gama speciala de distractie si divertisment, sporturi pe uscat sau pe apa etc.

Daca vizitezi Clisura Dunarii cu familia sau intr-un grup de prieteni, poti verifica optiunile pentru camera si facilitatile care sunt oferite de hotel, pensiune, casa de vacanta, cabana etc., pentru ca fiecare loc de cazare, ofera anumite facilitati si oferte de cazare.

De asemenea, atunci cand faci rezervarea pentru cazare la un hotel ales de tine, o pensiune, o cabana, o vila sau o casa de vacanta, in oferta cere sa ti se trimita informatii despre toate atractiile din apropiere, precum si indicatii despre cum sa ajungi la hotelul ales daca prognoza meteo nu este favorabila.

Pensiunile din Clisura Dunarii sunt o alegere excelenta pentru sejurul tau. Oaspetilor le sunt oferite servicii la nivel superior, camerele fiind dotate cu o gama larga de facilitati, pentru ca sejurul tau sa fie cat se poate de confortabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *