Seria de aparataj clasic Gunsan Visage

18/03/2017 | Autor: | Posted in Arhitectura

Gunsan Elektrik este unul de producatorii de traditie din Turcia, cu o traditie de peste 52 de ani in domeniu. Compania a fost achizitionata de catre Schneider Electric in anul 2014, intr-o actiune de consolidare a pozitiei companiei franceze pe piata din Turcia.

Seria de aparataj pe doza rotunda Gunsan Visage a fost lansata in anul 2008 oferind o gama deosebit de bogata de functii si culori la un pret accesibil fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea si siguranta in exploatare.

In ceea ce priveste elementele functionale Gunsan Visage acopera aproape toate nevoile unui utilizator casnic existand peste 60 de mecanisme in portofoliu. De la simple intrerupatoare la prize de energie, prize de voce, date si internet, la variatoare si intrerupatoare cu cartela. In mod uzual, pe piata din Romania sunt disponibile mecanismele mai des intalnite precum:

  • intrerupatoarele simple, duble (cu sau fara LED)
  • Prizele schuko cu sau fara protectie mecanica
  • Prize fara contact de pamantare (FCP)
  • Prize TV, radio si satelit
  • Prize de telefon si internet

Mecanismele ce nu sunt stocabile in Romania pot fi aduse in unitati de ambalare, ceea ce le face pretabile pentru proiecte de mai mare anvergura.

Modularitatea gamei de aparataj clasic este data de ramele inseriabile ce sunt disponibile de la 1 la 6 posturi. Trebuie mentionat ca toate mecanismele se livreaza din fabrica impreuna cu rama de 1 post atasata ceea ce ofera o economie suplimentara in cazul instalarilor traditionale, nefiind necesara achizitionarea separata a ramelor. Totodata, profilul interior al ramelor este simetric ceea ce permite dispunerea elementelor functionale atat pe orizontala cat si pe verticala.

Asa cum spuneam si in prima parte a articolului unul din punctele forte ale gamei Gunsan Visage este data de varietatea deosebita de culori si stiluri. Astfel veti putea gasi prizele si intrerupatoarele Gunsan Visage in variante de culoare precum:

  • Alb sau Crem
  • Artar sau Wenge
  • Fume

Totodata pentru un plus de culoare mecanismele gamei Visage sunt compatibile si cu ramele gamei Moderna ale aceluiasi producator, ceea ce extinde paleta de culori cu variante precum: Corai, Mov, Rosu, Roz, Turquoise, Verde fistic, Bej sau Negru. Astfel veti putea adapta coloritul la spiritul fiecarei camere, indiferent de specificul acesteia.

Ar mai trebui mentionat ca in cazul aparatajului colorat, colorarea se face in masa, nu doar prin vopsire, ceea ce ofera o stabilitate buna in timp si o rezistenta mai buna la zgarieturi.

La capitolul usurinta in instalare, prizele si intrerupatoarele Gunsan Visage nu vor da batai de cap electricienilor experimentati si nu numai. Bornele de conexiune sunt accesibile din fata, in cazul prizelor ceea ce le face usor de montat. Totodata ghearele metalice asigura o fixare ferma si durabila in doze. Mai mult, pentru acele situatii cand doza permite montajul cu suruburi, rama metalica a mecanismelor este prevazuta cu gauri pe toate cele 4 laturi astfel ca veti putea fixa in siguranta aparatajul in perete, prevenindu-se smulgerea pe parcursul utilizarii sale.

Pentru a va bucura de avantajele gamei de aparataj clasic pe doza rotunda Gunsan Visage puteti comanda produsele de pe site-ul Energyflow. De asemenea pentru clientii din sectorul de retail sau instalatori exista oferte speciale si o grila de pret adaptata specificului business-ului lor.http://www.energyflow.ro/aparataj-clasic-gunsan-visage/

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 1 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns