Serialul Las Fierbinti online Pro Tv

posted in: Umor | 0

Serialul Las Fierbinti a debutat la pro tv pe 1 martie la ora 20:30 cu un umor de calitate specific romanesc.
Regizat de Dragos Buliga si Constantin Popescu, dupa un scenariu de Mimi Branescu, serialul “Las Fierbinti” spune povesti rurale extrem de amuzante, dar autentice.
Personajele serialului sunt de-a dreptul remarcabile, cu povesti si dialoguri spumoase, de-a dreptul niste Morometi ai secolului al XXI-lea, care inlocuiesc Poiana lui Iocan cu crasma lui Bobita. Vice-primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea sa ii ia locul actualului primar si se bazeaza pe sprijinul carciumarului Bobita (Mihai Bobonete) si al prietenului acestuia Giani (Costi Dita), smecherasul tipic de provincie. Robi (Leonid Doni) este seful de post, Doru (Iulian Postelnicu) este invatatorul satului, prieten din copilarie cu Bobita si Giani, iar Celentano (Adrian Vancica), Firicel al lu’ Cimpoaie (Toma Cuzin), Ardiles (Mihai Margineanu) si Mos Peleus (Horatiu Malaele), betivii satului, sunt aparitii colorate si pline de umor.

Serialul a fost foarte bine mediatizat primul episod a avut o audienta de peste 2 milioane de persoane.
Coloana sonora a serialului ”Las Fierbinti” este si ea una originala si poarta semnatura lui Mihai Margineanu, care recunoaste ca multe dintre melodii au fost compuse chiar pe platoul de filmare. In plus, serialul ”Las Fierbinti” are o serie de actori invitati, printre care Horatiu Malaele si Pavel Bartos, care vor da savoare intamplarilor. Las Fierbinti este difuzat in fiecare joi pe pro tv de la ora 20:30 si puteti viziona episoade online gratis in reluare pe blogul Las Fierbinti Online Pro Tv.

http://las-fierbinti-online-pro-tv.blogspot.com/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *