Server dedicat

posted in: Gazduire web | 0

Serverul dedicat este un sistem ce gazduieste in mod exclusiv acele date si fisiere ale clientului, incluzand si datele unui site web. Este o modalitate mai sigura de gazduire, dar mai costisitoare.

Costurile achizitionarii unui server dedicat variaza de un furnizor de webhosting la altul si depinde de optiunile pe care le ofera clientului: memoria RAM, spatiu oferit spre stocare (HDD), conexiune, firewall si alte optiuni de protective, adrese IP dedicate, etc.

Puteti opta pentru un server managed sau unmanaged. Daca veti opta pentru un unmanaged server, costurile vor fi mai mici dar nu veti avea siguranta mentenantei eficiente a serverului, chiar daca detineti controlul asupra lui si aveti angajati experti in lucrul cu servere. Furniziorul are competent necesara de a rezolva toate problemele ce pot aparea in functionarea acestui calculator.

Un tip de serviciu care este determina pretul achizitionarii unui server dedicate este serverul necontorizat. Un server necontorizat este un server ce nu are limite in ceea ce priveste spatial de stocare sau latimea de banda, avand libertatea de a folosi aceste resurse cat mai efficient pentru buna functionare a site-ului dumneavoastra. In acest caz, cantitatea de servicii folosite determina pretul pe care trebuie sa-l platiti.

Asadar, pretul unui server dedicate depinde de mai multi factori, totul fiind la alegerea dumneavoastra. Veti decide ce este mai bine pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie cat mai efficient gazduit. Pentru a obtine un prêt rezonabil trebuie sa evaluate efficient nevoile site-ului dumneavoastra si in anumite cazuri, este indicat sa va consultati cu firma de hosting pentru a va lamuri asupra anumitor optiuni. Dumneavoastra veti decide asupra sistemului de operare folosit, spatiul de stocare si latimea de banda corespunzatoare, avand posibilitatea de a upgrade aceste specificatii in cazul in care veti dori o imbunatatire a acestora. Xenonhost va ofera posibilitatea achizitionarii unui server dedicat si consultant specifica acestui tip de serviciu, asadar nu ezitati sa ne contactati pentru eventuale nelamuriri.

Follow sp4retime:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.