Servere IBM

posted in: Hardware | 0

In ceea ce priveste serverele, compania IBM ofera o gama foarte larga de astfel de solutii, care vin echipate cu putere deosebita si cu functii inovatoare. Companiile, atat cele mici cat si cele mijlocii sau mari, necesita solutii din ce in ce mai performante pentru partea de IT. Cu o experienta de zeci de ani, IBM ofera astfel de solutii la riscuri si costuri cu adevarat mici, care pot ajuta orice afacere sa creasca.

Cel mai popular server IBM este IBM System X, fiind usor de instalat si accesibil din punct de vedere al costurilor. Pe langa acesta, IBM mai ofera si Blade Center, sistem ce permite reducerea complexitatii si cresterea eficientei si Power Systems, care functioneaza ca o platforma pentru absolut toate aplicatiile.

Oferta IBM include servere Tower, dedicate firmelor mici si mijlocii. Acestea sunt folosite in infrastructura de retea, in birouri pentru trimiterea de mailuri saupentru diverse aplicatii de afaceri de tip ERP sau CRM.

O alta solutie din oferta IBM o reprezinta serverele montate in rack. Acestea sunt ideala pentru IMM-uri si folosesc pentru diverse aplicatii specializate sau pentru incarcari de lucru, in diverse segmente.

Pentru companiile mari care au necesitati foarte complexe in ceea ce priveste serverele, IBM ofera servere Blade, optimizate pentru medii de consolidare foarte mari sau servere Enterprize in rack. Acestea sunt folosite pentru incarcari de foarte mare performanta.

Pana in 2010, IBM a fost cel mai mare jucator pe piata serverelor, avand vanzari foarte mari. In 2010, cei care i-au depasit au fost cei de la HP, care au devenit liderii segmentului. Vanzarile de servere sunt intr-o continua crestere iar variantele oferite de IBM Blades sunt de cea mai buna calitate, fiind inca in preferintele utilizatorilor din toata lumea. http://www.senetic.ro/ibm/servers/bladecenter_servers/

Follow Jovi Petrasku:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *